5.4.20

Μόρια: Για ένα πιάτο φαί…



Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη διανομή φαγητού στη Μόρια κατά τη διάρκεια των «αυστηρών» μέτρων κατά του κορονοϊού, έστειλαν στα ΜΠΛΟΚΙΑ φίλοι πρόσφυγες από τον καταυλισμό, μαζί με το ακόλουθο σημείωμα:

Εδώ είναι η ουρά των γυναικών, με περισσότερες από 450 γυναίκες που έρχονται κάτω από τη σκηνή 8 μέτρων για να πάρουν τρία γεύματα ημερησίως (πρωί, απόγευμα, βράδυ). 
Στον κόσμο σήμερα έχουν ληφθεί πολλά μέτρα για την πρόληψη του κορονοϊού, αλλά στον καταυλισμό της Μόριας, η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη από ό, τι στο παρελθόν. 
Όλοι οι γιατροί λένε να κρατάμε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου μεταξύ μας, αλλά αυτό είναι δύσκολο για τις γυναίκες που δεν μπορούν κάν να αναπνεύσουν κάτω από αυτή τη σκηνή, από τη δυσωδία, τη βρωμιά, και την κακή συμπεριφορά μερικών ανθρώπων που συμπεριφέρονται ως αγέλη. Όλοι βαριούνται.
Οι έγκυες γυναίκες περιμένουν για ώρες για φαγητό μέσα στη βρώμικη μικρή σκηνή, επειδή οι σύζυγοί τους δεν μπορούν να πάρουν φαγητό. 
Οι περισσότερες γυναίκες που περιμένουν για φαγητό έχουν αφήσει τα παιδιά τους μόνα στις σκηνές, πράγμα πολύ επικίνδυνο.
Είναι πραγματικά δύσκολο κάτω από αυτή τη σκηνή όπου οι γυναίκες περνούν 9 ώρες την ημέρα για 7 ημέρες την εβδομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.