5.4.20

“Κολαστήριο και νεκροταφείο ψυχών η κλειστή δομή στο Κλειδί Σερρών” (video)«Κολαστήριο ψυχών» χαρακτήρισε τη κλειστή δομή μεταναστών στη θέση Κλειδί ο πρόεδρος του Προμαχώνα Σπύρος Λεωνίδας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι και στην Ελένη Μωραϊτη.

Ο κύριος Λεωνίδας επισκέφθηκε χθες τη δομή και αντίκρισε πολλές μωρομάνες και αρκετά παιδιά, τα οποία ζούνε σε έναν χώρο που δεν ήταν κατάλληλα ούτε για ζώα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με αφορμή τη χθεσινοβραδινή και σημερινή χιονόπτωση και θερμοκρασία υπό του μηδενός.
Σύμφωνα, με τον πρόεδρο ο εργολάβος που θα κατασκεύαζε τη διπλή περίφραξη τύπου ΝΑΤΟ τώρα ποια δεν εργάζεται λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Ένα άλλο ζήτημα που υπάρχει στη δομή είναι η επέκταση της δομής, την οποία πληροφορήθηκε από εργάτη στο σημείο καθώς δεν υπάρχει από πουθενά επίσημη ανακοίνωση για το πόσος τελικά πληθυσμός ανθρώπων θα φιλοξενηθεί στη δομή.
Ζήτημα προκύπτει και με την καθαριότητα έξω από τη δομής έως και το ποτάμι του Στρυμόνα καθώς το σημείο έχει μετατραπεί σ έναν απέραντο σκουπιδότοπο.

Για το ίδιο θέμα φιλοξενήθηκε στην ίδια εκπομπή ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, ο οποίος έκανε λόγο για νεκροταφείο ψυχών.
Ενώ με φανερή αγανάκτηση και βλέποντας ότι όλοι δηλώνουν αναρμόδιο για τη δομή ανέφερε ότι ίσως να είναι και αμάρτημα της Βυρώνειας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.