5.4.20

Ο Μπογδάνος ζητάει από τους ακροατές πληροφορίες για «ανοιχτά τίποτα μπαρμπέρικα που διαβάζουν το Κοράνι»Νέο ρατσιστικό οχετό εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος αφού υπερασπίστηκε τις αποφάσεις της κυβέρνησης «να μαντρώσουμε τους λαθρομετανάστες στη Ριτσώνα», κάλεσε τους ακροατές να τηλεφωνούν στον σταθμό των Παραπολιτικών και να ζητάνε τον ίδιο για να του δώσουν πληροφορίες, εάν δουν ανοιχτά «τίποτα μπαρμπέρικα που πάνε και διαβάζουν και το Κοράνι».


Να καλούν στο τηλέφωνο των Παραπολιτικών και να ζητούν τον ίδιο για να του δώσουν πληροφορίες για καταστήματα αλλοδαπών που παραμένουν ανοιχτά ζήτησε από τους ακροατές του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, απαντώντας σε φερόμενα μηνύματα που διαμαρτύρονταν πως «εμείς, λέει, καθόμαστε μέσα, και αυτοί κυκλοφορούν εκεί έξω και το μεταδίδουν. Θα πάει στράφι η προσπάθεια».
Αρχικά, ο πρώην δημοσιογράφος απάντησε πως «βλέπετε ότι δεν κυκλοφορούν, δεν μεταδίδουν και δεν πηγαίνει στράφι η προσπάθεια. Ας είμαστε κατά το δυνατόν στοχοπροσηλωμένοι. Ας διευκολύνει ο ένας τον άλλον και ας είμαστε και θετικοί», συνεχίζοντας με το ερώτημα «Τι θα πει τώρα θα μου πείτε να διευκολύνει ο ένας τον άλλον;», για να καλέσει τους ακροατές τηλεφωνούν στην αστυνομία σε περίπτωση που δουν μαγαζιά μουσουλμάνων ανοιχτά.
«Βλέπετε ανοιχτά μαγαζιά; Βλέπετε τίποτα μπαρμπέρικα, λοιπόν, που πάνε και διαβάζουνε και το Κοράνι ενδεχομένως, μεταξύ ψαλιδίσματος και μηχανής; Σηκώστε ένα τηλέφωνο, πάρτε το 100. Ένα μηδέν μηδέν. Δεν είναι δύσκολο, σηκώστε ένα τηλέφωνο, πάρτε το 100, πείτε είναι εκεί. Δεν ανταποκρίνεται το 100, επειδή πόσα να προλάβει και αυτό το 100; Χίλια έπρεπε να είναι, δεν είναι εκατό» ανέφερε συγκεκριμένα ο βουλευτής της κυβέρνησης, ενώ δεν έμεινε εκεί, ζητώντας από τον κόσμο εάν «δεν βγάζει άκρη», να τηλεφωνεί στο τηλέφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού για να δώσει τις πληροφορίες στον ίδιο.
«Δεν βγάζετε έτσι άκρη; Σηκώστε το τηλέφωνο και πάρτε, πάρα πολύ απλό. Και πείτε είναι εκεί εκείνος ο κύριος Μπογδάνος ο βουλευτής Α Αθήνας τον οποίο είχατε τη φαϊνή ιδέα να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και δη προ των παίδων της σταλινοφρενείας; Μάλιστα θα σας πούνε ή όχι θα σας πούνε. Εάν σας πούνε μάλιστα, έρχομαι και μιλάμε κατευθείαν. Εάν σας πούνε όχι αφήνετε μήνυμα και θα με πάρουν να μου δώσουν το μήνυμα» συνέχισε, τονίζοντας πως μόλις πριν λίγες ημέρες είχε συνομιλία με ταξίαρχο της αστυνομίας τον οποίο κατονόμασε, για να του δώσει αντίστοιχες πληροφορίες.
«Προχτές, μη λέω τώρα ονόματα, μου έλεγε ένας φίλος για το εμπορικό τρίγωνο, ότι γινόταν χαμός. Μίλησα, με τον ταξίαρχο του αλλοδαπών. Έναν εξαιρετικό αξιωματικό, η βούληση είναι εκεί. Χθες, έγινε επιχείρηση, ούτως ώστε, ότι ισχύει για οποιονδήποτε άλλο κάτοικο της ελληνικής επικράτειας να ισχύει και για τους αλλοδαπούς οι οποίοι είναι στο κέντρο της Αθήνας. Τα παμε χθες με τον κύριο Δάβαλο Δημήτριο. Τον ταξίαρχο διοικητή του αλλοδαπών» ανέφερε συγκεκριμένα.
Σημειώνεται πως το κάλεσμά του αυτό ήρθε λίγα μόλις λεπτά μετά την συνομιλία του με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σε αντίστοιχη φρασεολογία και πνεύμα, ενώ και μετά από αυτό, ο ίδιος απαντούσε σε άλλα μηνύματα για τους αλλοδαπούς «που κυκλοφορούν ελεύθεροι», τονίζοντας πως «εάν δεν σας κάνει μία κυβέρνηση που έβγαλε τον στρατό, τότε τι να σας πω».
 Πηγη:https://thepressproject.gr/o-bogdanos-zitai-apo-tous-akroates-plirofories-gia-anichta-tipota-barberika-pou-diavazoun-to-korani/?fbclid=IwAR0HF-jSLAYgyef4NVF1T5vpabsxmLpUhG3oj8nuGH1aJmZzG6781GHPikE#.XocdLzZS2B0.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.