17.9.13

Δελτίο Τύπου για την δολοφονική επίθεση στην Αμφιάλη


Δελτίο Τύπου του Antinazi Zone

Ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας, πέφτει νεκρός στις 12 το βράδυ, στην Αμφιάλη μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από χρυσαυγίτες.

Ο ίδιος μαζί με την παρέα του ενώ βρίσκονταν στο κέντρο της Αμφιάλης, κυνηγήθηκαν από 25 φασίστες και τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στο στήθος. Στην συνέχεια τον μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο Θάνατός του.

Η αστυνομία προχώρησε σε μια προσαγωγή ενός 55χρονου, όπου πάνω του βρέθηκε μαχαίρι. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως είναι ο δράστης.

Λίγες μέρες πρίν, μέλη του ΚΚΕ δέχτηκαν άγρια επίθεση στο Πέραμα  μετά από δολοφονική ενέδρα που τους είχαν στήσει οι χρυσαυγίτες. Σήμερα έχουμε την δολοφονία ενός αντιφασίστα.


Όλες αυτές οι επιθέσεις2 το βρ και σε συνδυασμό με τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όλο το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα.

Η ενότητα και η κοινή δράση για τον αγώνα ενάντια στο ναζισμό και τη Χρυσή Αυγή, είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ήρθε η ώρα να δράσουμε μαζικά και αποφασιστικά για να απομονώσουμε και να διώξουμε μια και καλή τους φασίστες από κάθε γειτονιά, σχολείο και εργασιακό χώρο.

Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 18.00 στην Αμφιάλη (Π. Τσαλδάρη 69). ΄ρη﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽σιακκαλουμε μαζικά και2 το βρ¨θς﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽υσοινικπικά ποσοστά,  2 το βρ¨﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽2 το βρ2 το βρ

3 σχόλια:

  1. Πρώτ' απ' όλα ξεσκέπασμα των προθέσεών τους και της προπαγάνδας τους. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τίποτα δεν λέγεται στην τύχη. Ακόμα και η μπαρούφα του Κασιδιάρη ότι θεωρούν την Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, δεν είναι τυχαία. Στοχεύουν στο να κολακεύσουν το φρόνημα των λαϊκών ανθρώπων που προσπαθούν να ξεγελάσουν, για να τους πάρουν με το μέρος τους. Είναι αδίστακτοι όπως όλοι οι εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στη Θεσσαλονικη σήμερα στις 18.00 στο Αγαλμα Βενιζέλου στην Αριστοτέλους όλες οι αντιφασιστικές συλλογικότητες για να διαδηλώσουμε και να φωνάξουμε δυνατά ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, σωστότερο θα ήταν να φωνάζατε ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..Δεν φτάνει μόνο να αγωνιζόμαστε για την εξαφάνιση αυτού του είδους από την χώρα στην οποία έτυχε να γεννηθούμε, αλλά πρέπει να αγωνιζόμαστε για την εξαφάνιση αυτού του είδους γενικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.