11.7.13

Kαλαμάτα: Η Χρυσή Αυγή απειλεί επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους!


Ευθείες απειλές κατά επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων, βιοπαλαιστών και μεροκαματιάρηδων εξαπολύει η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, μην και τολμήσουν να εναντιωθούν στα σχέδια των νεοναζί να στήσουν φεστιβάλ μίσους την 4η Αυγούστου στην Καλαμάτα! Αλλιώς τους «προειδοποιεί» ότι θα στείλει τις «αρχές» (με τις οποίες διαμηνύει άραγε ότι είναι σε στενή συνεργασία και επαφή;) να «ελέγξει» τα... «μαγαζάκια» τους, όπως χαρακτηρίζουν απαξιωτικά οι φασίστες χώρους σκληρής δουλειάς και αδιάκοπου μόχθου απ' όπου πασχίζουν να βιοποριστούν λαϊκές οικογένειες, για τις οποίες δεκάρα δε δίνουν οι φασίστες όπως το αποδεικνύουν καθημερινά.

Θυμίζουμε ότι η ναζιστική οργάνωση ζήτησε να κάνει 3-4 Αυγούστου τέτοιο «φεστιβάλ» στο άλσος Λιμενικού στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Κατ' αρχάς το αίτημά τους έγινε δεκτό από το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και το Λιμενικό Ταμείο. Ακολούθησαν οξύτατες αντιδράσεις από πλήθος μαζικών φορέων (και στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης κατόπιν παρέμβασης των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ) με σκοπό τέτοια «γιορτή» μίσους και «αναπόλησης» της αιματηρής δικτατορίας Μεταξά να μην κηλιδώσει τις λαϊκές και αγωνιστικές παραδόσεις της λεβεντογέννας Μεσσηνίας.


Χολωμένοι οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής, σε ανακοίνωσή τους, κατ' αρχάς εξαπολύουν (στο κενό οπωσδήποτε) απειλές ότι «Η επίκληση (σ.σ. από αστικές δυνάμεις) λόγων "ομαλής λειτουργίας της πόλης κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης τουριστικής κίνησης", "αποφυγής εκδηλώσεων που θα προκαλέσουν ένταση" κ.τ.λ. είναι προσχηματική και αστεία και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε!) κι από μας για ανάλογες εκδηλώσεις άλλων κομμάτων, όπως π.χ. για το φεστιβάλ της ΚΝΕπου γίνεται κάθε Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο»... Ακολούθως, δεν παραλείπουν να αναμασήσουν τη συστημική χολή τη σμιλεμένη στα υπόγεια της CIA για «πολιτικούς απογόνους των σφαγέων του Μελιγαλά».

Τέλος τα φασιστοειδή απειλούν ανοιχτά τους βιοπαλαιστές της πόλης: «Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα βρεθούν καταστηματάρχες να "βάλουν πλάτη" στα βρώμικα σχέδια των καθεστωτικών. Πάντως, αν βρεθούν, να γνωρίζουν πως θα τους καταγγείλουμε δημόσια και θα ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να μην ξαναπατήσουν στα μαγαζάκια τους και από τις αρχές να ελέγξουν τυχόν αυθαιρεσίες τους. Και ο νοών νοείτο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.