15.5.13

Απαγόρευσε στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι ο Δήμαρχος Κομοτηνής !


Δεν επέτρεψε ο Δήμος Κομοτηνής στη Χρυσή Αυγή να  καταθέσει στεφάνει στις εκδηλώσεις για την 93η επέτειο της απελευθέρωσης της Κομοτηνής, στα Ελευθέρια της Θράκης.Στις εκδηλώσεις που έγιναν την Τρίτη στην Κομοτηνή, όπου το γενικό πρόσταγμα με βάση το πρωτόκολλο είχε ο Δήμος της Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Δημήτρης Πετρίδης απαγόρευσε στον εκπρόσωπο βουλευτή της Χ.Α. να καταθέσει στεφάνι στο ηρώο της πόλης μετά τη σχετική επιμνυμόσυνη δέηση.

Μάλιστα εξαπέλυσε την ευθεία απειλή πως αν ο βουλευτής της Χ.Α. επιχειρήσει με δική του πρωτοβουλία να καταθέσει στεφάνει, ο ίδιος θα του το πάρει από τα χέρια! Τη στάση αυτή του Δημάρχου Κομοτηνής επικρότησε και υποστήριξε σθεναρά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης.

Δίπλα σε Χατζηοσμάν και Σενέρ ο βουλευτής τη Χ.Α.!


Ο βουλευτής που εκπροσώπησε το νεοναζιστικό κόμμα ήταν ο Αντώνης Γρέγος ενώ, όπως είναι γνωστό, είχε προηγηθεί τοποθέτηση των τοπικών φορέων ότι ο αρχηγός του κόμματος της Χ.Α., που επρόκειτο να βρεθεί στην Κομοτηνή, είναι ανεπιθύμητος.

Ο βουλευτής της Χ.Α., πάντως, παρά τις κατά καιρούς κατηγορίες σε βάρος του μεινοτικού βουλευτή της Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και του ρόλου του Τουρκικού Προξενείου, στάθηκε δίπλα στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αλλα και δίπλα στον Τούρκο Πρόξενο Ιλχάν Σενέρ, στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.

Για πρόκληση, που αποτελεί η παρουσία βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος, έκαναν λόγο στις δηλώσεις τους ο Δ. Χαρίτου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Κομοτηνής Δ. Πετρίδης. Στις εκδηλώσεις εορτασμού των Ελευθερίων παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι τοπικές αρχές της Ροδόπης καθώς επίσης και οι τρεις Μητροπολίτες της Θράκης.

Πηγή: xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.