3.11.12

Επίθεση της Χρυσής Αυγής σε μέλη της Αντιφασιστικής Επιτροπής Μεταξουργείου



Το Σάββατο 3/11, το απόγευμα, κατά τη διάρκεια μοιράσματος αντιφασιστικού υλικού από μέλη της Αντιφασιστικής Επιτροπής που δραστηριοποιείται στις περιοχές Μεταξουργείο- Κεραμεικό- Ακαδημία Πλάτωνος, εμφανίστηκε ξαφνικά και ύπουλα ομάδα Χρυσαυγιτών από καφενείο στην οδό Δεκελέων, η οποία επιτέθηκε στα μέλη της Επιτροπής. Χτύπησε άσχημα συγκεκριμένα άτομα, και ένα από αυτά μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στον Ευαγγελισμό για τυχόν κατάγματα.


Για άλλη μια φορά είναι περισσότερο από εμφανές ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει κανένα περιθώριο ελεύθερης δράσης στους πολίτες και τις συλλογικότητες που παλεύουν ενάντια στις ιδέες και τις δράσεις της. 

Δε θα αφήσουμε να περάσει ο τραμπουκισμός τους!

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση για το περιστατικό.

8 σχόλια:

  1. Αυτά ας τα δουν όσοι έχουν ακόμα ενδοιασμούς για επιτέλους βίαιη αντιμετώπιση των φασιστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά μία πληροφορία απο κάποιο φίλο: Mεταδώστε και αναφέρεται αυτούς τους άτιμους παρακρατικούς παγανιστές.Εαν αληθεύει αυτή εδώ είναι η οργάνωση που βρίσκετε πίσω απο αυτά τα άτιμα σκυλιά. http://hermeticgoldendawn.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσαυγής δεν έχει καμία σχέση με πολιτικούς (και δη φασιστικούς) σκοπούς αλλά και ουδεμία σχέση ή συνεργασία με την συμμορία/κόμμα Χρυσή Αυγή.. Ερευνήστε και μόνοι σας την ιστορία του (η οποία είναι πολύ παλαιότερη από την Χ.Α.).

    http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3 Νοεμβρίου 2012 3:35 μ.μ.

    na'sai kala pou mpikes sto kopo na to 3eka8ariseis, yati
    8a 3efeugame pali se geleies synomosiologies ektws 8ematos ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τότε που τα Αυγά μπήκαν στην Βουλή, έχει ξεκινήσει μια τέτοια παραφιλολογία, άγνωστο από ποιους, που στόχο έχει και τους παγανιστές..
    Γι' αυτό κι έκανα αυτή την παρέμβαση/παρένθεση. :)
    Δυστυχώς, αυτή η παραφιλολογία μεταδίδεται από στόμα σε στόμα (και από blog σε blog) αφού οι περισσότεροι έχουν μάθει στο παπαγαλίζειν άνευ έρευνας..
    Πάντως, στο θέμα έχουν αναφερθεί διάφορα έντυπα (ηλεκτρονικά και μη) προσπαθώντας να βάλουν τα πράγματα στην σωστή τους θέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτα τα καθαρματα συχναζουν καθε μερα στο καφενειο "ΓΚΑΖΟΖΑ" στην οδο δεκελεων, διπλα απο το μπαρ "JAMON". ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείτε να στοχοποιείτε τόσο εύκολα ένα μαγαζί που πουλάει καφέδες και τυρόπιτες .Δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές οργανώσεις, αυτό θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε βρεθούν αντίπαλες κομματικά ομάδες .Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να γνωρίζουν που ανήκει κομματικά ο κάθε πελάτης!

      Διαγραφή
  7. http://recoveringidiot.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3463.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.