28.10.12

Η Κου Κλουξ Κλαν αποθεώνει τη Χρυσή Αυγή


αναδημοσίευση από newsit.gr

Οι ιδέες τους συμβαδίζουν οπότε, μάλλον δε θα πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν το ενδιαφέρον της Κου Κλουξ Κλαν για τη Χρυσή Αυγή.

Με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη, στο επίσημο site της Κου Κλουξ Κλαν φιλοξενήθηκε κείμενο για το ελληνικό κόμμα. Δεν ήταν το πρώτο... 
Στη σελίδα των «Ιπποτών» της Κου Κλουξ Κλαν (μιας από τις έξι οργανώσεις που φέρουν το όνομα της Κου Κλουξ Κλαν) αναφέρεται πως «το υπέρ-εθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή εγκαινίασε νέα γραφεία στη Νέα Υόρκη για να είναι κοντά στην ελληνική διασπορά. Παρακλάδι του κόμματος λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας».


Δε γίνεται πάντως καμία αναφορά στις αντιδράσεις που προκάλεσε στους Έλληνες της Νέας Υόρκης το άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής...
Στο κείμενο γίνεται αναφορά σε δημοσκοπήσεις που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, ενώ φιλοξενείται και ένα μέρος από κείμενο που έχει «ανέβει» στην (ανενεργή για την ώρα) ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτό η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως είναι το μοναδικό κόμμα που μάχεται για την κυριαρχία, την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που οδηγήθηκε στη φτώχεια και τη σκλαβιά από τις πολιτικές του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

«Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε και να στηρίξουμε τα εθνικιστικά ιδανικά και το όραμα της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα στους Έλληνες της διασποράς. Πρέπει να αντισταθούμε και να ξεπεράσουμε την πολυπολιτισμική και ανθελληνική ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων», καταλήγει το κείμενο της Χρυσής Αυγής.

«Μέχρι στιγμής, το κόμμα έχει συγκεντρώσει φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα από τους ομογενείς στις ΗΠΑ για να τα στείλει στην Ελλάδα», καταλήγει το κείμενο της Κου Κλουξ Κλαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.