28.10.12

Παραδείγματα προς αποφυγή – ένα μάθημα από το παρελθόν...



Η ηγεσία του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ καλοσώρισε πριν αρκετούς μήνες την Χρυσή Αυγή στη Χαλυβουργία, οι εργαζόμενοι της οποίας είχαν προχωρήσει σε απεργία διαρκείας.



Η ηγεσία του ΚΚΕ Δέχτηκε την επίσημη παρουσία της Χρυσής Αυγής στο εργοστάσιο και παραχώρησε το μικρόφωνο σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής για να απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους!
Και ο πρόεδρος του σωματείου, που στεκόταν δίπλα-δίπλα με τον Χρυσαυγίτη, χαιρέτισε την παρουσία του με λόγια όπως «όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό μας»!

Την ίδια στιγμή βέβαια η Χρυσή Αυγή Βόλου έβγαζε κατάπτυστο δημοσίευμα, με το οποίο κατείγγηλε  τον απεργιακό αγώνα των Χαλυβουργών, όπως έχει κάνει άλλωστε με μια σειρά από απεργίες.

Οι απόψεις της Χρυσής Αυγής για το συνδικαλισμό και τις απεργίες είναι γνωστές και αργά ή γρήγορα θα τις ξαναβρούμε μπροστά μας στους αγώνες που θα έρθουν. Είναι απαράδεκτο ηγεσία κόμματος της αριστεράς να απευθύνει τέτοιους είδους υποδοχή στους δηλωμένους νεο-ναζί, γνωστούς τραμπούκους και μαχαιροβγάλτες, που έχουν άπειρες δολοφονικές απόπειρες στο ιστορικό τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.