28.10.12

Τα χαστούκια του τραμπούκου, σεξιστή, φασίστα Κασσιδιάρη



Αν ο αλήτης ο Κασσιδιάρης μπορεί δημόσια σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή να δέρνει και να τραμπουκίζει βουλευτές της αριστεράς, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι συμβαίνει άλλες ώρες, σε επιθέσεις με θύματα οικονομικούς μετανάστες ή πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στη φασιστοσυμμορία της Χρυσής Αυγής.


Αν το κίνημα δεν απαντήσει σε τέτοιους είδους προκλήσεις, η Χρυσή Αυγή θα έχει πάρει το πράσινο φως για να χτυπάει σε επόμενη φάση κινήματα και απεργίες.
Μόνο η ενωτική, μαζική και μαχητική αντιφασιστική δράση του κινήματος μπορεί να βάλει τέλος στα εγκλήματα και τις επιθέσεις των φασιστών.

Έχει περάσει καιρός από τότε, έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλές άλλες προκλήσεις και επιθέσεις από την Χρυσή Αυγή, αλλά δυστυχώς το ΚΚΕ εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε συνεργασία και να λέει «όχι» σε ένα κοινό αντιφασιστικό μέτωπο, σε μια σειρά από γειτονιές και χώρους (τα παραδείγματα είναι πολλά). Ας ελπίσουμε ότι τα μέλη του ΚΚΕ που διαφωνούν με αυτή την εγκληματική στάση θα μπορέσουν να στρέψουν τις δυνάμεις του ΚΚΕ προς τη σωστή κατεύθυνση πριν να είναι πολύ αργά...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.