22.1.18

Τάγμα εφόδου υπόδικων και καταδικασμένων

Με κανονικό τάγμα εφόδου, με μαύρα ρούχα και στειλιάρια (κάποιοι και με κουκούλες), εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο η Χρυσή Αυγή.

Επικεφαλής του τάγματος ήταν ο Κασιδιάρης και δίπλα του βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης (Χρήστος Παππάς, Ιωάννης Αϊβατίδης, Αντώνης Γρέγος, Χρήστος Χατζησάββας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης) και γνωστοί πρωταγωνιστές των εγκληματικών ενεργειών της:
α) Μιχάλης Γιαννόγκωνας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος βουλευτής, τελεσίδικα καταδικασμένος για την επίθεση σε μέλη του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πετρούπολη (8/10/2011), αυτός που σηκώνει τη σημαία της Βέρμαχτ στη ναζιστική συναυλία του 2005.
β) Νεκτάριος Σαλούφας, στέλεχος της Τ.Ο. Πειραιά, καταδικασμένος για επίθεση σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά (15/9/2012).
γ) Γρηγόρης Δεμέστιχας, πυρηνάρχης Πειραιά, συμμετέχων στην ίδια επίθεση σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά.
Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι ο βουλευτής Χατζησάββας ήταν αυτός που έβριζε χυδαία στο Facebook τον Παύλο Φύσσα, αποκαλώντας τον «πουτανόσπερμα» (Αύγουστος 2016) και προδίδοντας έτσι το μίσος της Χρυσής Αυγής για τον άνθρωπο που δολοφόνησε.
Γράφει: Γιάννης Μπασκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου