31.1.24

Σε λιγότερο από 1 μήνα η κλήρωση της Λαχειοφόρου του Antinazi Zone – Τα δώρα

 


Σε λιγότερο από 1 μήνα και συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου το απόγευμα, θα γίνει η κλήρωση της φετινής λαχειοφόρου του Antinazi Zone. 

Όπως τονίζαμε στο εναρκτήριο κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης, η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα και διεθνώς, αλλά και η προσπάθεια επανεμφάνισης διάφορων φασιστικών ομάδων, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Το αντιφασιστικό κίνημα χρειάζεται να βρίσκεται δυναμικά στον δρόμο και να μην αφήνει χώρο στις συμμορίες των φασιστών να σπείρουν το μίσος τους.

Την Κυριακή 27 Γενάρη μπήκε το πρώτο φρένο στην προσπάθεια των ναζιστών της Propatria να κάνουν στην πλατεία Ρηγίλλης φασιστοσυγκέντρωση. Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει και η Χρυσή Αυγή το Σάββατο 3/2 – το αντιφασιστικό κίνημα θα είναι και πάλι εκεί!

***

Σε αυτές τις μάχες το Antinazi Zone θέλει να είναι μπροστά και για να το κάνει αυτό χρειάζεται στήριξη - σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η Λαχειοφόρος Οικονομικής Ενίσχυσης που διοργανώνει για το 2024.

Απευθυνόμαστε στους φίλους και υποστηρικτές του Antinazi Zone, στους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες που πιστεύουν ότι συλλογικότητες σαν τη δική μας έχουν να παίξουν ρόλο και να συμβάλουν σε αυτόν τον αγώνα. Και τους ζητάμε να μας στηρίξουν και με αυτό τον τρόπο.

Η λαχειοφόρος αγορά θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 24 Φλεβάρη 2024 και κληρώνει μια σειρά δώρα, τα περισσότερα από τα οποία είναι προσφορές υποστηρικτών και φίλων. Συγκεκριμένα:


  • 1 Laptop Dell Inspiron 3511 (15.6” - i3 - 8GB RAM - 256GB SSD)



  • 3 διανυκτερεύσεις στα Λαγκάδια Αρκαδίας για 2 έως 6 άτομα στο Γκιλέρι eco & design Residences (http://www.gileri.gr)



  • 3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr)*



  • 2 ατομικές συμμετοχές στο 31ο κάμπινγκ του Antinazi Zone - YRE



  • 3 πακέτα βιβλίων, προσφορά από τις εκδόσεις «Ακυβέρνητες Πολιτείες» και «Oblik»








Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε είτε από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του Antinazi Zone, είτε μετά από επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα, είτε από την σελίδα μας στο facebook

Αθήνα: 6972426166

Θεσσαλονίκη: 6944421153

Βόλος: 6973322182

Μυτιλήνη: 6986940109

Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε λαχνούς μέσω paypal πατώντας σε αυτό το link (με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας) και στη συνέχεια να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο [email protected] για να σας στείλουμε τους λαχνούς σας.

*Οι διανυκτερεύσεις αφορούν στην τουριστική περίοδο 2024 και γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.