3.2.24

Αντιφασιστικός Συντονισμός: Ακυρώνουμε στην πράξη απαγορεύσεις και ναζιστικές φιέστες!



Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά


Σε ακόμα ένα κρεσέντο αυθαιρεσίας κι αυταρχισμού επιδόθηκε η ΕΛΑΣ και η κυβέρνηση της ΝΔ ανακοινώνοντας καθολική απαγόρευση συγκεντρώσεων για το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στο κέντρο της Αθήνας. Όπως συνέβη την 1η Νοέμβρη έτσι και τώρα το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ επιλέγει να εξισώσει την αντιφασιστική-διεθνιστική συγκέντρωση στην οποία καλεί ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά, αντιφασιστικές συλλογικότητες και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας παράλληλα με την μεγάλη μάχη που δίνουν ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια με την εθνικιστική φιέστα μίσους της καταδικασμένης εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης ΧΑ κι άλλων φασιστικών συμμοριών με αφορμή την επέτειο των γεγονότων των Ιμίων.


Η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει το φόβο, προσπαθεί να εξισώσει στα μάτια της κοινωνίας τους φασίστες με τον κόσμο του αγώνα αλλά δε θα την αφήσουμε!


Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που με τη θεωρία των δύο άκρων προστατεύει και ξεπλένει τους φασίστες και κάνουμε ξεκάθαρο σε κάθε τόνο ότι η απαγόρευση-όπως πράξαμε και 1 Νοέμβρη- θα σπάσει στο δρόμο!


Δε θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες!


Καλούμε σήμερα Σάββατο στην αντιφασιστική-διεθνιστική συγκέντρωση στις 5 μ.μ. στην πλατεία Ρηγίλλης μαζί με τους Φοιτητικούς Συλλόγους και άλλες αντιφασιστικές συλλογικότητες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.