6.4.22

Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας»: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι υπόθεση όλων μας.




 1,5 χρόνο μετά την ιστορική απόφαση της 7ης Οκτώβρη 2020 αποδεικνύεται διαρκώς ότι στη μάχη ενάντια στον φασισμό και τη χρυσή αυγή τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες απολαμβάνουν προνομιακή μεταχείριση εντός των φυλακών που τους επιτρέπει να διατηρούν έστω και υποτυπωδώς ενεργή την εγκληματική οργάνωση και τις παραφυάδες της, αλλά και να συνεχίζουν να διαχέουν το δηλητήριο του φασισμού ελεύθερα.
Αρκετοί από αυτούς μεθοδεύουν τις αποφυλακίσεις τους με συνεχείς αιτήσεις τολμώντας να κάνουν λόγο για "υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη" αυτοί που τρομοκρατούσαν μαζικά και οργανωμένα, αυτοί που χτυπούσαν, μαχαίρωναν και δολοφονούσαν για να επιβάλουν τις ναζιστικές τους ιδέες. Ήδη έχουν υπάρξει 5 προκλητικές αποφάσεις αποφυλάκισης (Παπαβασιλείου, Τσακανίκας, Πατέλης, Μίχος και Γρέγος, εκ των οποίων μόνο η μία αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο), αλλά και ακόμα περισσότερες θετικές εισαγγελικές προτάσεις αποφυλάκισης.
Η προνομιακή μεταχείριση των καταδικασμένων ναζιστών και η διόγκωση των κοινωνικών προβλημάτων οδηγούν στις συνεχείς προσπάθειες επανενεργοποίησης και επανεμφάνισης φασιστικών ομάδων στους δρόμους και τις γειτονιές μας.
Εν όψει του αναμενόμενου Εφετείου της εγκληματικής οργάνωσης οφείλουμε όλοι και όλες να κινητοποιηθούμε, να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να ξαναχαϊδέψει τους νεοναζί και να τους επαναφέρει στο προσκήνιο.
Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι υπόθεση όλων μας.
Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός, μέχρι να τους στείλουμε οριστικά στη λήθη της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.