7.4.22

Ένας φασίστας του Αζόφ στην ελληνική βουλή

Σχόλιο του Antinazi Zone

Κανονικά το ότι μίλησε φασίστας του τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη. 

Είναι αυτή η Βουλή που μέχρι τον Ιούλιο του 19 φιλοξενούσε επί 7 χρόνια σε 21 θέσεις τους διευθυντές της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσής Χρυσή Αυγή. 

Είναι αυτή η βουλή στην οποία συμμετέχουν υψηλόβαθμα κοινοβουλευτικά στελέχη όπως ο Α. Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ που θεωρούσε «ακτιβισμό» τις δράσεις της Χρυσής Αυγής. Σε αυτή την βουλή συμμετέχουν μέχρι και σήμερα όλα τα “καλόπαιδα” της ελληνικής ακροδεξιάς: Άδωνις, Πλεύρης, Βορίδης, Μπογδάνος, κόμμα Βελόπουλου κτλ.

Η κυβέρνηση κάλεσε τον Ζελένσκι ξέροντας ότι πολύ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι ξέρει τι είναι το τάγμα Αζόφ, αλλά κατά τη γνώμη του είναι χρήσιμοι γιατί «υπερασπίζονται την πατρίδα». 

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη ήθελε να δείξει για μία ακόμη φορά ότι είναι νατοϊκότερη του ΝΑΤΟ. Γνωρίζουν όλοι τους πολύ καλά ότι στέλνουν όπλα σε μία κυβέρνηση που στηρίζεται σε χιλιάδες Αζοφίτες. 

Όσο για την αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ; Πραγματικός κλαυσίγελος. Ελάχιστοι από τους βουλευτές του έκαναν έστω το ελάχιστο δηλαδή να σηκωθούν και να φύγουν την ώρα που μίλησε ο Αζοφίτης. 

Αντίθετα, το ΚΚΕ πολύ σωστά αρνήθηκε να πάρει μέρος στο αίσχος της ομιλίας Ζελενσκι. 

Ο Μιχαήλ του Αζόφ που μίλησε, μας είπε λοιπόν ότι πολεμούσε τους Ρώσους ναζί. Όπως και ο παγκόσμιος μέντορας της ακροδεξιάς Πούτιν αποναζιστικοποιεί υποτίθεται την Ουκρανία. 

Πήξαμε στον αντιφασιστικό αγώνα σε αυτόν τον πόλεμο. 

Όχι, ας είμαστε καθαρή. Η Βουλή δεν είναι ναός της Δημοκρατίας. Είναι ξέπλυμα και φύλλο δημοκρατικής συκής για να ξεγελάει και να καθηλώνει τα θύματα του συστήματος που υπηρετεί, για να καθοδηγεί την οργή του κόσμου σε ανώδυνα μονοπάτια. 

Όσοι και όσες υποφέρουμε από το σύστημα πρέπει να πάμε με την πραγματικά σωστή μεριά της Ιστορίας. Που βρίσκεται απέναντι σε αυτή που είναι η κυβέρνηση το ΝΑΤΟ, ο Πούτιν, ο Ζελένσκι, και οι φασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.