19.1.22

Φασιστικές Προκλήσεις στην Νομική!

 



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ που είναι κρεμασμένο στην είσοδο της σχολής, βάφοντας εθνικιστικά σύμβολα και γράφοντας Χ.Α. Θρασύδειλοι νεοναζί στοχοποιούν ευθέως αγωνιστικές δυνάμεις και δεν διστάζουν μάλιστα να δηλώσουν τις σχέσεις τους με το ναζιστικό μόρφωμα που το 2020 καταδικάστηκε σε εγκληματική οργάνωση.
Για ακόμα μια φορά βλέπουμε ότι σε μία περίοδο που υπάρχει έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια λόγω της διαχείρισης της πανδημίας καθώς και της ευρύτερης επιθετικής πολιτικής της ΝΔ, η οποία φέρνει την αστυνομία στις σχολές και συγκαλύπτει καθηγητή υπόδικο για τοκογλυφία και με καταγγελίες για παιδεραστία, ενεργοποιούνται τέτοια παρακρατικά στοιχεία για να καταστείλουν τις φωνές αντίστασης. Ενώ η ΝΔ επιλέγει την όξυνση της καταστολής και της τρομοκρατίας με αστυνομικές εισβολές και επιχειρήσεις στρατιωτικού τύπου στις σχολές μας μέρα μεσημέρι, όπως και σήμερα στην ΑΣΟΕΕ, έχουν βρει πλέον τους καλύτερους συμμάχους για να υλοποιήσουν την αυταρχική τους ατζέντα. Δεν είναι τυχαίο που οι θρασύδειλες αυτές ομάδες χτυπούν την στιγμή που η κυβέρνηση στοχοποιεί το φοιτητικό κίνημα και τα πανεπιστήμια.
Προφανώς, τέτοιου είδους πρακτικές καλύπτονται ή και υποστηρίζονται από την ίδια την κυβέρνηση, η οποία διαχρονικά έχει αποδείξει ότι χρησιμοποιεί τέτοιους μηχανισμούς για να κάνουν "τη βρώμικη δουλειά" και να τρομοκρατήσουν λαό και νεολαία. Δεν είναι πολύ μακριά τα γεγονότα της Σταυρούπολης που φασίστες επιτέθηκαν σε φοιτητές που μοίραζαν κείμενα κατά της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, οι μετέπειτα επιθέσεις σε αγωνιστές αλλά και ο επανειλημμένος βανδαλισμός υλικών άλλων σχημάτων (πχ. ΑΕΠ-ΕΑΑΚ στο Ρέθυμνο) που προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των φοιτητών.
Φαίνεται πως η ΝΔ και το παρακράτος πάνε χέρι-χέρι προκειμένου να μην υπάρχει καμία αντίδραση στην αντιλαϊκή πολιτική της. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι χωρίς καλά καλά να έχει περάσει ένας χρόνος από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής είδαμε τους ναζί να αποφυλακίζονται ένας ένας με τις ευχές της Πολιτείας.
Οι απόγονοι των ναζί και των δοσίλογων πρέπει να ξέρουν ότι τέτοιες θρασύδειλες πρακτικές δεν μας τρομοκρατούν ούτε μας καταστέλλουν. Λαός και νεολαία θα αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι ο φασισμός δεν χωράει ούτε στις σχολές μας ούτε και πουθενά !
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.