5.10.21

Στηρίξτε την λαχειοφόρο του AntinaziZone για το 2021!Ένας χρόνος έχει περάσει από την ιστορικής σημασίας νίκη που κατάφερε το αντιφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα. Πέρυσι, στις 7 Οκτώβρη, έξω από το περικυκλωμένο από τις δεκάδες χιλιάδες αντιφασιστών και αντιφασιστριών Εφετείο, πανηγυρίσαμε την καταδικαστική απόφαση που έστειλε τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. Φέτος οι εκδηλώσεις και οι κινητοποιήσεις του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη στη μνήμη του Παύλου Φύσσα απέδειξαν ότι το αντιφασιστικό κίνημα είναι ακόμα εδώ. 

Τα γεγονότα στην Σταυρούπολη πρώτα και οι φασιστικές επιθέσεις που ακολούθησαν στον Εύοσμο και το Νέο Ηράκλειο ήρθαν να μας υπενθυμίσουν αυτό που λέγαμε ήδη από την πρώτη στιγμή: όσο σημαντική και αν ήταν η νίκη για την καταδίκη της ΧΑ σε εγκληματική οργάνωση, δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό. Φασίστες, ναζιστές και ακροδεξιοί προσπαθούν να ξαναβρούν τον βηματισμό τους, να παρεισφρήσουν σε χώρους, να εκμεταλλευτούν την γενική σαπίλα που επικρατεί για να ξαναστήσουν τις δυνάμεις τους.

Ε λοιπόν δεν θα τους αφήσουμε! Η κινητοποίηση των 4.000 αντιφασιστών στην Σταυρούπολη έδωσε το μήνυμα, πως το «ποτέ ξανά φασισμός» δεν είναι απλά ένα σύνθημα αλλά ένα ιστορικό συμπέρασμα για το κίνημα.

Σε αυτή τη συγκυρία το Antinazi Zone ξεκινά την ετήσια λαχειοφόρο αγορά που στόχο έχει να υποστηρίξει οικονομικά τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές δράσεις μας για την επόμενη περίοδο.

Όλα τα τελευταία χρόνια ήμασταν παρόντες σε όλες τις μεγάλες μάχες του αντιφασιστικού κινήματος. Έξω από τα δικαστήρια για την καταδίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής, στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα, στις καμπάνιες αλληλεγγύης στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Συμμετείχαμε δραστήρια στον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά και βοηθήσαμε αποφασιστικά να προχωρήσει η καμπάνια «Δεν είναι Αθώοι». Συντηρούμε το site antinazizone.gr με συνεχή ενημέρωση για τα ζητήματα του φασισμού και το αντιφασιστικό κίνημα. Η κρίση του κορονοϊού περιόρισε τις δυνατότητες φίλων και υποστηρικτών να ενισχύσουν οικονομικά αυτές τις δράσεις αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ο κίνδυνος του φασισμού παραμένει όσο παραμένουν οι αιτίες που τον γεννούν. 

Απευθυνόμαστε στους φίλους και υποστηρικτές του AntinaziZone, στους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες που πιστεύουν ότι συλλογικότητες σαν τη δική μας έχουν να παίξουν ρόλο και να συμβάλουν σε αυτόν τον αγώνα. Και τους ζητάμε να μας στηρίξουν και με αυτό τον τρόπο.

Η λαχειοφόρος αγορά θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Νοέμβρη (σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθεί στις αρχές του μήνα) και κληρώνει μια σειρά δώρα, τα περισσότερα από τα οποία είναι προσφορές υποστηρικτών και φίλων. Συγκεκριμένα:

  • Ένα Laptop Dell Inspiron 3505, Ryzen 3 3250U/15.6 FHD/4GB/128GB SSD
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). *
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζιά τον Ιούλιο για 2 άτομα στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία.*
  • 4 διανυκτερεύσεις στη Λεπτοκαρυά Πιερίας για 4 άτομα σε εξοχικό διαμέρισμα.*
  • 2 πακέτα βιβλίων αξίας 50 ευρώ το καθένα.

Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε είτε από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του Antinazi Zone, είτε μετά από επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα, την σελίδα μας στο facebook

Αθήνα 6947388847

Θεσσαλονίκη 6932714175

Βόλος 6973322182


*Οι διανυκτερεύσεις αφορούν στην τουριστική περίοδο 2022 και γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.