18.6.21

Τα Γλυκά Νερά, άλλο ένα ψευδές ξενοφοβικό αφήγημα

 Η πάνδημη συμπόνια για τον επαγγελματία, ευυπόληπτο σύζυγο και πατέρα που είδε δεμένος να δολοφονούν τη νεαρή γυναίκα του μπροστά στο παιδί του κατέρρευσε χθες σαν χάρτινος πύργος. Μαζί της κατέρρευσε και η ακροδεξιά προπαγάνδα για τους αλλοδαπούς ληστές που διαπράττουν τα ειδεχθή εγκλήματα.

Η ίδια προπαγάνδα που οδήγησε πρόσφατα ένα δικαστήριο χωρίς έλεος, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς τις προϋποθέσεις μιας δίκαιης δίκης, τέσσερις νεαρούς αλλοδαπούς σιδηροδέσμιους ως υπευθύνους για τη φωτιά στο στρατόπεδο της Μόριας. Που οδήγησε στη δύση της καριέρας της την εισαγγελέα Άννα Ζαΐρη (και όχι μόνο) να εξαπολύσει ένα μισαλλόδοξο και ξενοφοβικά λόγο: «Η έξαρση (σ.σ. της εγκληματικότητας) οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην εισροή στην ελληνική κοινωνία πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση»!  

Ο σερίφης του Νόμου και τη Τάξης που ακόμα δεν έχει παραιτηθεί μετά το φιάσκο δήλωνε ότι πρόκειται για ένα «ειδεχθές έγκλημα» απίστευτης βαρβαρότητας, ότι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή και ότι παρέχεται ψυχολογική στήριξη στην οικογένεια. Δήλωνε ότι οι δολοφονίες αλλοδαπών μπράβων είναι το μεταξύ τους ξεκαθάρισμα χωρίς να νοιάζεται για το ποιοι τους πληρώνουν για να τις κάνουν.  

Ο τακτικός θαμώνας των ΜΜΕ αστυνομικός συνδικαλιστής κ. Μπαλάσκας έλεγε στο MEGA: «Ξέρουν το διαρρηκτικό αντικείμενο, άρα είναι σίγουρα σεσημασμένοι διαρρήκτες. Δεν είναι 'Eλληνες. Κατάλαβε ο νεαρός πιλότος ότι είναι αλλοδαποί, από τα σπαστά ελληνικά».

Κι από κοντά όλη η προπαγάνδα των Μέσων Πέτσα και της κυβέρνησης για το φοβερό Νόμο Παρασκευόπουλου που άφησε ελεύθερους εγκληματίες και ιδού τα αποτελέσματα.  

Από χθες βέβαια και χωρίς πρόβλημα οι τοποθετήσεις άλλαξαν και σήμερα εμφανίζονται όλοι οι αστυνομικοί να γνώριζαν ότι ήταν ύποπτος ο πιλότος πατέρας! Κι αν όντως το ήξεραν τότε γιατί όλη η χολή της προηγουμένης προπαγάνδας; Γιατί δεν το έλεγαν στους πολιτικούς προϊσταμένους τους και στους εκπροσώπους τους;

Άλλος ένας συζυγοκτόνος Έλληνας πατριώτης ήρθε να κλέψει -ομολογώντας το φόνο- από τα στόμα της ακροδεξιάς προπαγάνδας το γλυκό ψωμί του ρατσισμού και της διασποράς πανικού στην κοινωνία. Οι βαρυποινίτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι πάντα χάρη στο Νόμο Παρασκευόπουλου, οι ποινές που πρέπει να γίνουν εξοντωτικές και χωρίς έλεος, οι «λαθρομετανάστες», οι Αλβανοί κλπ. Όλα αυτά τα «τέρατα» είχαν τρελάνει στη στεναχώρια το κυβερνητικό και μιντιακό επιτελείο που αναζητούσε δικαιολογίες ανασύροντας ιστορίες από το παρελθόν.

Ο πλέον εκτεθειμένος βέβαια είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ.Τσιάρας που χρησιμοποίησε μέχρι και το συγκεκριμένο έγκλημα για να δικαιολογήσει ότι σε κάποιους κρατουμένους έχει την εμμονή να επιβάλλει «θανατική» και χωρίς έλεος  ποινή. Να δικαιολογήσει το γιατί ανέθεσε στον συντοπίτη του δικηγόρο καθηγητή να αλλάξει επί το μεσαιωνικότερο και πριν καλά καλά εφαρμοστεί το νέο Ποινικό Κώδικα. Οχυρωμένος πίσω από την εκδοχή ενός αδίστακτου ληστή επέβαλε ταυτόχρονα το ίδιο διάστημα Νόμο για τη συνεπιμέλεια αγνοώντας επιδεικτικά τους πάντες, παραμερίζοντας τα μεγάλα ποσοστά γυναικοκτονιών και κακοποιήσεων μητέρων και παιδιών από πατέρες αφέντες και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μέχρι και να μπορεί να βλέπει ο πιλότος το παιδί του πριν την οριστική καταδίκη του! 


Γράφει: Άντα Ψαρρά

Πηγή:ΕφΣυν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.