Ο Δήμου καταγγέλλει ότι ο Τσακανίκας ήταν αυτός που τον απείλησε προκειμένου να πάρει πίσω την κατάθεσή του που έκαιγε την ηγεσία. Του ζήτησε να ισχυριστεί ότι αυτός κάλεσε τον Ρουπακιά στον τόπο δολοφονίας.

Ο ίδιος ο Τσακανίκας διέψευσε μεν την καταγγελία του Δήμου, αλλά επιβεβαίωσε ότι η μεταξύ τους συνάντηση έγινε και μάλιστα με «παρότρυνση» του Λαγού, αλλά ενδεικτική είναι και η τηλεφωνική συνομιλία του Τσακανίκα με τον Λαγό δύο μέρες μετά (21-9-2013):

-Τσακανίκας: Κύριε Γιάννη…

-Λαγός: Ελα, Γιωργάρα…

-Τσακανίκας: Με πήραν τα παιδιά από αυτό το κωλο-φέισμπουκ, το γαμημένο, έχουν 5-10 μαλάκες αναρτήσει του κάθε παιδιού από την Τοπική μία-μία τις φάτσες και ζητάνε στοιχεία, να οι δολοφόνοι, όπου τους βρείτε κ.λπ.. […]

-Λαγός: Ξέρεις τι θέλω να κάνετε; […] Θα τους πετάξετε και εσείς δύο ωραία άρθρα από κάτω, με ψευδώνυμο αν είναι, μπορείτε να το κάνετε; Και θα τους γράψετε ότι όποιος πειράξει δικό μας, όπου πειραχτεί δικός μας, θα γαμήσουμε τέσσερις δικούς τους. Λοιπόν ξεκινήστε το.

-Τσακανίκας: Χα, χα, χα, ναι, ναι, εντάξει, κ. Γιάννη, έγινε, έγινε.

-Λαγός: Από δω και πέρα, αν πειραχτεί ένας από όλους αυτούς, θα έχετε τέσσερις νεκρούς. Νεκρούς θα έχετε εσείς, εντάξει;

-Τσακανίκας: Εγινε, έγινε, έγινε.



Πηγή:The Press Project