17.11.19

Απρόκλητες προσαγωγές μελών του «Ξ» στα Εξάρχεια- βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ
Πριν από λίγη ώρα έγινε προσαγωγή 2 μελών του «Ξ» από την περιοχή την Εξαρχείων.

Μετά το τέλος της μαζικής, ειρηνικής πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ομάδα φοιτητών μελών του «Ξ» κατευθύνονταν στο σπίτι μέλους της παρέας στα Εξάρχεια. Στη διαδρομή τους σταμάτησαν αστυνομικοί, οι οποίοι τους προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για τους σ. Ειρήνη Ε. και Ζήση Σ. 
Έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη προκλητική ενέργεια από την πλευρά της αστυνομίας, που το τελευταίο διάστημα έχει βάλει στο στόχαστρο τη νεολαία και τους αγώνες της. 
Αφού δε βρήκαν την αφορμή να επιτεθούν στη μεγάλη διαδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, οι δυνάμεις καταστολής έστρεψαν την προσοχή τους στα Εξάρχεια, όπου όπως φαίνεται σταματάνε για έλεγχο και συλλαμβάνουν οποιονδήποτε μοιάζει «ύποπτος», ακόμη κι αν πρόκειται απλά για νέους ανθρώπους που πηγαίνουν στο σπίτι τους μετά τη λήξη της διαδήλωσης. 
Θα ενημερώσουμε άμεσα τις επόμενες ώρες για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς έχουν κινητοποιηθεί δικηγόροι και σύντροφοι αυτή τη στιγμή κατευθύνονται στη ΓΑΔΑ.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος του Newsit, Μάριος Αραβαντινός, που του επιτέθηκαν τρεις άνδρες των ΜΑΤ, με τον έναν να τον χτυπά στο αριστερό χέρι, τον δεύτερο να πέφτει επάνω του με την ασπίδα και τον τρίτο να τον χτυπά στο χέρι για να πέσει κάτω το κινητό του. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.