15.10.19

Φωτιά στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σάμο



Όλα ξεκίνησαν ύστερα από αιματηρή και σφοδρή συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Σύρων που είχε σαν αποτέλεσμα τρεις Σύροι να τραυματιστούν από μαχαιρώματα -Αμέσως μετά τα επεισόδια γενικεύτηκαν και προκλήθηκαν δύο εστίες πυρκαγιάς.


Μετά την Μόρια, σειρά έχει η Σάμος όπου το Κέντρο Υποδοχής-Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), φλέγεται. Όλα ξεκίνησαν ύστερα από αιματηρή και σφοδρή συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Σύρων στο Κέντρο Υποδοχής-Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου, που είχε σαν αποτέλεσμα τρεις Σύροι να τραυματιστούν από μαχαιρώματα, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Αμέσως μετά και με αφορμή αυτό το περιστατικό, τα επεισόδια γενικεύτηκαν και οι ταραξίες προκάλεσαν δύο εστίες φωτιάς, αρχικά σε σκουπίδια και κάδους έκτος της δομής και στη συνέχεια δίπλα και εντός της δομής, όπου οι πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι ταραξίες συγκρούστηκαν και με τους αστυνομικούς.
Με μέριμνα της Αστυνομίας έχουν μετακινηθεί εκτός δομής οι μετανάστες για να μην κινδυνεύσει κανείς από τις πυρκαγιές, ενώ με επίσης με την συνδρομή της Αστυνομίας έχουν φτάσει στο σημείο και επιχειρούν 15 άντρες της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα, σε μία προσπάθεια να ελέγξουν τις φωτιές.




Γράφει:Θοδωρής Παναγιωτίδης
Πηγη:https://www.news247.gr/koinonia/fotia-sto-kentro-ypodochis-metanaston-sti-samo.7516013.html?fbclid=IwAR3mLm8KqW4678hn1weH2-N-zbiKpX0vRwHPhPQ5dhqJeb7r-VAbUYpKZDk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.