15.7.19

Εκτός ναζιστικού μορφώματος και ο Π. ΗλιόπουλοςΣειρά του Παναγιώτη Ηλιόπουλου να εγκαταλείψει τις τάξεις της ναζιστικής οργάνωσης την Κυριακή, καθώς ο πρώην βουλευτής και υπόδικο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ανακοίνωσε την παραίτησή του, στα βήματα του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού και άλλων συγκατηγορούμενών του.

Υπενθυμίζεται πως από το Σάββατο, ο Γιάννης Λαγός ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το ναζιστικό μόρφωμα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως τον ακολουθούν στην έξοδο οι Ν. Κούζηλος, Γ. Γερμενής και Π. Ηλιόπουλος.
Ο τελευταίος, με επιστολή του στην οποία καταγγέλλει την ηγεσία για «αλλεπάλληλα λάθη», προανήγγειλλε έναν νέο φορά, για τον οποίο μάλιστα υποστήριξε πως ήδη «εδραιώνεται δυναμικά» σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Π. Ηλιόπουλου:
«Υπήρξα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες. Τότε που δεν υπήρχε η παραμικρή προσδοκία για προνόμια και αξιώματα», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. «Έκτοτε, με σκληρό αγώνα και θυσίες πετύχαμε πολλά και υπέστημεν ακόμα περισσότερα:
Δολοφονίες, 18 μήνες άδικης φυλάκισης, αποκλεισμούς και διώξεις. Ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μου δέχτηκαν επίθεση από παρακρατικούς αναρχικούς στο κέντρο του Βόλου!
Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο Κίνημα – οικονομικές και ηθικές. Πραγματοποίησα εκατοντάδες ομιλίες στη βουλή και ακόμα περισσότερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και υπερασπίστηκα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου με αυταπάρνηση. Αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο Νομό, όπως αυτός της Μαγνησίας και κατάφερνα διαχρονικά να τον κρατάω σε ποσοστά ανώτερα από τα πανελλαδικά, με σκληρή δουλειά και υποδειγματική οργάνωση. Αποχωρώ από το Κίνημα χωρίς να έχω αποκομίσει το παραμικρό οικονομικό και προσωπικό όφελος.
Όμως, το να βλέπω παθητικά την Χρυσή Αυγή να αποσυντίθεται, συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και δεν αρμόζει στις θυσίες μου.
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανιδιοτελείς Εθνικιστές, για τους Αγώνες που δώσατε και θα δώσετε.
Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Πηγη:https://thepressproject.gr/ektos-nazistikou-morfomatos-ke-o-p-iliopoulos/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.