12.7.19

Οι νικητές της ετήσιας λαχειοφόρου του Antinazi Zone


Λίγο πριν την έναρξη του 26ου κάμπινγκ AntinaziZone – YRE, οργανώθηκαν οι καθιερωμένες πλέον συναντήσεις γνωριμίας, στην Βραζιλιάνα στην Αθήνα και στο ΤΑΚΙΜ στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 11 Ιούλη.


Με τη συνοδεία της μουσικής και του ποτού κάναμε ένα ευχάριστο διάλειμμα συζητώντας για την διοργάνωση του επερχόμενου κάμπινγκ και το πλούσιο πρόγραμμά του, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.
Την ίδια στιγμή πραγματοποιήθηκε η ετήσια λαχειοφόρος αγορά του AntinaziZone που σαν στόχο έχει την ενίσχυση των δράσεών μας και ευχαριστούμε όσους και όσες το έκαναν με τον πιο έμπρακτο τρόπο. 
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι:
  • Ο αριθμός 303 κερδίζει ένα τριήμερο για δύο άτομα στη Τζιά, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία. 
  • Οι αριθμοί 2780 και 2775 κερδίζουν από ένα τριήμερο στην Άνδρο για δύο ή τρία άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). 
  • Οι αριθμοί 4359 και 5370 κερδίζουν από μια διπλή συμμετοχή για το 26ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του Antinazi Zone – YRE που θα γίνει στο Δρέπανο Θεσπρωτίας και περιλαμβάνουν: εισιτήρια με επιστροφή και διαμονή για 10 μέρες – 9 διανυκτερεύσεις.
Τέλος, οι λιγότερο και περισσότερο «τυχεροί» ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις 26 Ιούλη στο Δρέπανο Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.