9.5.19

Προβολή Ταινίας στο "Π": Stalingrad (2013)




Πεμπτη 9 Μαιου 8.30μμ - 11.00μμ

Στέκι "Π"

Σαμαρά & Καμπούρογλου, Κάτω Πατήσια


Τιμώντας την ημέρα της μεγάλης Αντιφασιστικής νίκης για το παγκόσμιο προλεταριάτο και όλη την ανθρωπότητα, την 9η Μάη του 1945, προβάλλουμε τη Ρώσικη πολεμική ταινία με το όνομα της πόλης όπου δόθηκε η αποφασιστικότερη, νικηφόρα, επική μάχη ενάντια στους Ναζί από τις 17 Ιουλίου 1942 μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 1943. Θα ακολουθήσει χαλαρή κουβέντα μετά την προβολή.
Υπόθεση: Μια ομάδα των σοβιετικών στρατευμάτων αναγνώρισης υπό την εντολή του Γκρόμοφ (Πιότρ Φιόντοροφ) προσγειώνονται στην πόλη. Η ομάδα στεγάζεται σε ένα κτίριο που στεγάζει επίσης τον άμαχο πληθυσμό, και σύντομα αγωνίζονται γερμανικά στρατεύματα τα οποία προσπαθούν να καταλάβουν το κτίριο. Ο Κάπτεν Χάουπτμαν Καν, ο αξιωματικός διοικητής των γερμανικών στρατευμάτων, ερωτεύεται μία νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Μάσα.
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 και ως συνήθως θα έχουμε Glühwein (ζεστό γλυκό κρασί με μπαχαρικά), κρασιά / μπίρες / τσίπουρο, ποπ κορν. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.