9.5.19

Καταγγελία ΚΚΕ: Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έδωσε προεκλογικό χώρο στη χρυσή αυγή


Την ανατροπή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, που προσφάτως είχε αποφασίσει να μην παραχωρήσει καμία προεκλογική διευκόλυνση στο νεοναζιστικό μόρφωμα της χρυσής αυγής εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, καταγγέλλει το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει: 
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, του οργάνου που εποπτεύει τους δήμους και τις περιφέρειες και αποτελεί κυβερνητικό στέλεχος, να κάνει δεκτή την ένσταση του ναζιστή υπόδικου Ηλ. Κασιδιάρη, που ασκήθηκε εναντίον της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας να μην παραχωρηθεί χώρος στη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Και όχι μόνον αυτό, αλλά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση προχώρησε η ίδια στην παραχώρηση χώρου, κάτι για το οποίο δεν έχει κανένα δικαίωμα.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι τα αντιφασιστικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα είναι μόνο στα λόγια, ενώ στην πράξη συνεχίζεται η συστηματική ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή».
Υπενθυμίζουμε ότι οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις είναι υπηρεσίες που υπάγονται στο υπουργείο Εσωτερικών και ελέγχονται από την κυβέρνηση. Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση που φαίνεται ότι θέλει να προσφέρει προεκλογικό βήμα στους ναζί της χρυσής αυγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.