12.3.19

Η Χρυσή Αυγή και μια «μεγάλη προσωπικότητα», που… δεν την ξέρετε, είναι από το χωριό!

του Τάκη Γιαννόπουλου
«Επαληθεύεται έτσι η πρόβλεψη που είχε κάνει μια μεγάλη προσωπικότητα της Ιστορίας, πως «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη»! Ας είναι οι ερχόμενες ευρωεκλογές η αρχή γι’ αυτήν την μεγάλη επιστροφή!» *
Aυτό γράφτηκε σε άρθρο σχετικό με τις δημοσκοπήσεις ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών που δημοσιεύτηκε στο σάιτ της Χρυσής Αυγής https://ethnikismos.net στις 9/3.


Ποιο είναι το ενδιαφέρον σημείο; Η δήλωση που είχε κάνει μια «μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας» που ο χρυσαυγίτης αρθρογράφος δεν θέλει να κατονομάσει.

Κατ' ακρίβεια η δήλωση της «μεγάλης προσωπικότητας» ήταν «θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει».

Ποια ήταν η ακατανόμαστη προσωπικότητα;

Ο Paul Joseph Goebbels (Göbbels), 1897-1945 , Γερμανός υπουργός προπαγάνδας των Ναζί.

Ήταν τα τελευταία λόγια του στις 1 Μαίου 1945 όταν και αυτοκτόνησε μαζί με όλη του την οικογένεια, μια μέρα μετά την αυτοκτονία του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν. O Xίτλερ μάλιστα τον έχρισε Καγκελάριο λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Αυτός ο ηγετικός Ναζί, μέσα στον στενό κύκλο του Χίτλερ, ο υπεύθυνος για εκατομμύρια εγκλήματα και τερατώδη ψέματα, μνημονεύεται από τον αρθρογράφο χρυσαυγίτη σε ένα άρθρο που επιχαίρει για τα εξαιρετικά αισιόδοξα αποτελέσματα πανευρωπαϊκής δημοσκόπησης σχετικά με τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων στις ευρωεκλογές της 26ης Μαίου.

Οι χρυσαυγίτες που πασχίζουν με μανία να κρύψουν ή να καμουφλάρουν τις ναζιστικές ιδέες τους παριστάνοντας πότε τους «αγνούς εθνικιστές» και πότε τους «απλούς πατριώτες» θέλοντας να προσελκύσουν ψηφοφόρους αλλά και να γλυτώσουν τις συνέπειες στην εξελισσόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής, εδώ αποκαλύφτηκαν για μια ακόμη φορά.

Ναζί μέχρι το μεδούλι. Αυτοί ήταν, αυτοί είναι, αυτοί θα είναι. Ο Χίτλερ, ο Γκέμπελς και τα άλλα παιδιά είναι τα είδωλά τους. Το ματοβαμμένο καθεστώς τους το όραμά τους. Και δουλειά δική μας να τους αποκαλύπτουμε και να τους τσακίσουμε!

1. https://ethnikismos.net/2019/03/09/%ce%b8%ce%b1-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b3%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.