12.5.17

Συλλήψεις ακτιβιστών στη Ρωσία γιατί υποστήριζαν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Τσετσενία


Μας συνέλαβαν ενώ παραδίδαμε 400 χιλ. υπογραφές υποστήριξης προς τους γκέι άντρες της Τσετσενίας.


Αγαπητοί φίλοι,

Έχουμε επείγοντα και σημαντικά νέα! Σήμερα επρόκειτο να παραδώσουμε τις περίπου 400.000 υπογραφές τις οποίες συγκεντρώσαμε μαζί, στη Γενική Εισαγγελία της Μόσχας. Σκοπεύαμε να ζητήσουμε πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων βασανισμών και δολοφονιών ΛΟΑΤ ατόμων στην Τσετσενία. Η παράδοση είχε σχεδιαστεί για τις 11:00π.μ. και διοργανώθηκε από κοινού με το Ρωσικό Δίκτυο ΛΟΑΤ.

Δυστυχώς, είχαμε μόλις βγει από το αυτοκίνητο με τα κουτιά, όταν η αστυνομία μας συνέλαβε!

Γράφουμε αυτή την ενημέρωση από ένα φορτηγό της αστυνομίας όπου κρατούμαστε. Σχεδιάζουν να μας πάνε στο αστυνομικό τμήμα του Τβέρκοϊ. Βλέπετε μια εικόνα από το εσωτερικό ενός Ρωσικού αστυνομικού οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείται για να μεταφέρει κρατούμενους.

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και θα σας κρατάμε ενήμερους. Αυτή τη στιγμή, σας ζητάμε να διαδώσετε πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψή μας όσο ευρύτερα μπορείτε! Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά σας δίκτυα ή να κοινοποιήσετε αυτή την είδηση σε δημοσιογράφους που γνωρίζετε. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Είμαστε σχεδόν 400.000 – πρόκειται για μια τεράστια δύναμη η οποία πρέπει να ληφθεί υπόψη! Ας δείξουμε για τι είμαστε ικανοί!


Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας,

Nikita Safronov,

Alexandra Alekseyeva,

Marina Dedales,

Yury Guaiana

Valentina Dekhtyarenko


https://www.change.org/p/russia-prosecutor-general-investigate-mass-murder-and-torture-of-lgbt-people-in-chechnya/u/20243948?utm_medium=email&utm_source=69773&utm_campaign=petition_update&sfmc_tk=EjRXsgnoeYZY8XVJ8t%2FywVR7hK5gE1ipIRsudZ9LrkaiyF4pW8nZMrKsCYB71QPd


Από net.xekinima.orgΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.