11.1.17

Πρώτη εκπομπή για το 2017! Πέμπτη 12/1, 2-3 μεσημέρι, portokaliradio.gr

Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι επανερχόμαστε στο βδομαδιάτικο ραντεβού μας από τη συχνότητα του φιλόξενου πορτοκαλί ράδιο { www.portokaliradio.gr}.
Μαθαίνουμε όλα τα νέα για τις επερχόμενες και πολύ σημαντικές δράσεις του αντιφασιστικού κινήματος. Μιλάμε για το δράμα των προσφύγων μέσα στις χιονισμένες σκηνές της Μόριας και αλλού. Συζητάμε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό καθώς και για τον συνεχιζόμενο επί ένα χρόνο ηρωικό αγώνα των καθαριστριών των λεωφορείων της Αθήνας που διεκδικούν τα χρήματα που τους οφείλονται και την δουλειά τους.
Ακόμα:
Η Αθηνά Καρυάτη από την οργάνωση Νέα Διεθνιστική Αριστερά στην Κύπρο μας ενημερώνει για τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.
Ο Σίμος Σιμωτάς από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά μας δίνει το περίγραμμα των δράσεων του αντιφασιστικού κινήματος γύρω από την διεθνή μέρα δράσης με αφορμή την ορκωμοσία Τραμπ στις ΗΠΑ καθώς και την αντιφασιστική συγκέντρωση με αφορμή τα Ίμια στις 28 Γενάρη.
Ο Νίκος Κοκκάλης κάνει τις μουσικές επιλογές και μας ενημερώνει για την αποφυλάκιση της Machi Francisca Linconao (Μάτσι Φρανσίσκα Λινκονάο) ακτιβίστριας για τα δικαιώματα των ιθαγενών Mapuche (Μαπούτσε) της Χιλής και πνευματικής ηγέτιδας της ιθαγενικής της κοινότητας.
Πάντα με την Φωτεινή Ανδρώνη στην επιμέλεια του ήχου.
Για μηνύματα σχόλια και ιδέες στο fb antinazizone ή στο πορτοκαλί ράδιο
Συντονιστείτε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.