22.12.15

#GDtrial: Αδράνεια της αστυνομίας το βράδυ της δολοφονίας - Λιποθύμησε μάρτυρας αστυνομικός

Λιποθύμησε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μάρτυρας αστυνομικός, την ώρα που απαντούσε στις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου για το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Ο μάρτυρας δήλωσε ότι δεν αισθάνεται καλά και σωριάστηκε στο πάτωμα. Μετά από την λιποθυμία του μάρτυρα αστυνομικού η πρόεδρος διέκοψε για αύριο, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.
Λίγο νωρίτερα, κατά την κατάθεσή του, ο μάρτυρας αστυνομικός Δημ. Μπάγιος δεχόταν τις «παρατηρήσεις» της προέδρου για αδράνεια το βράδυ της δολοφονίας, αλλά και για το ότι όφειλε να θυμάται τι έγινε εκείνο το βράδυ.

«Δεν συνάδει το "δεν είδα, δεν παρατήρησα", με αυτό που κληθήκατε να κάνετε. Για το τι μπορεί να συμβαίνει στους πολίτες, την προστασία των οποίων έχετε εσείς αναλάβει, ενδιαφερθήκατε εκείνο το βράδυ;» είπε χαρακτηριστικά η κ. Λεπενιώτη.
Στην κατάθεσή του, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι μαζί με συναδέλφους του πήγαν στην καφετέρια ‘’Κοράλλι’’ , μετά από σήμα που είχαν λάβει ότι 50 άτομα με ρόπαλα κατευθύνονται σε αυτό το σημείο.

Πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.