22.12.15

Οι ...επενδύσεις της ακροδεξιάς

Η γαλλική δικαιοσύνη, όπως μαθαίνουμε σήμερα, ερευνά τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (δηλαδή, το καθ΄ημάς «πόθεν έσχες») του ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου Ζαν-Μαρί Λεπέν και της κόρης του Μαρίν, σημερινής αρχηγού του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος. Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες, λένε  οι επίσημες αρχές, για το κατά πόσο οι δηλώσεις των δύο ευρωβουλευτών ήταν ακριβείς και ειλικρινείς. Ειδικά για τον Ζαν-Μαρί Λεπέν υπάρχουν ερωτήματα γιατί παρέλειψε να δηλώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στην Ελβετία, αλλά και ορισμένες ράβδους χρυσού... Τα αδικήματα αυτά στη Γαλλία τιμωρούνται με πρόστιμο ύψους 45.000 ευρώ, τριετή φυλάκιση και δεκαετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των παραβατών. Οι δύο ελεγχόμενοι, προσφεύγουν στα δικαστήρια εναντίον της έρευνας σε βάρος τους.

Σήμερα επίσης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης,  καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, τον οποίο τον έκρινε ένοχο για υποβολή ελλιπούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης την τριετία 2010-2011-2012. Οπως προέκυψε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του από το 1993 έως το 1996 μια offshore (που μπλέχτηκε με προμήθειες  Super Puma)  η οποία στη συνέχεια μετονομάστηκε και μετά από αμέλεια της λογίστριας δεν δηλώθηκαν κάπου 6.600.000 δολάρια...της εταιρείας.
Μα είναι δυνατόν τέτοιοι λαϊκοί ηγέτες,  που είναι έτοιμοι να χύσουν και την τελευταία ρανίδα του καθαρού αίματος τους για το έθνος και το λαό του, να ασχολούνται με offshore επενδύσεις, τραπεζικές καταθέσεις στο εξωτερικό και λοιπά κόλπα της διεθνούς εβραιομασονικής πλουτοκρατίας;

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.