18.11.15

Βόλος: Ανακλήθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση χώρου στη Χρυσή Αυγή

Ανακλήθηκε μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με τοποίο επικαλούνταν η Αστυνομία λόγους ασφάλειας, προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για παραχώρηση χώρου στη Χρυσή Αυγή στην περιοχή του Διμηνίου. Η απόφαση λήφθηκε σήμερα στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου το θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης.

Λαμβάνοντας το λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κ. Γαργάλας διερωτήθηκε απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μουλά, «χρειάζονταν η παρέμβαση της Αστυνομίας, ώστε η Δημοτική Αρχή να καταλάβει το θέμα?», προκαλώντας την αντίδραση των συμβούλων της πλειοψηφίας με τον κ. Μουλά να του απαντά ότι «η Αστυνομία επικαλείται λόγους ασφαλείας. Εσείς τι επικαλεστήκατε?».

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, διευκρίνισε ότι η Δημοτική Αρχή δεν αλλάζει γνώμη, ωστόσο σέβεται την άποψη της Αστυνομίας, ενώ απευθυνόμενος προς τον κ. Γαργάλε είπε «το μουστάκι είναι ο φερετζές του π….. κι αν θέλεις ας μου κάνεις μήνυση» για να του απαντήσει ο κ. Γαργάλα «Εγώ δεν είμαι τρόφιμος των δικαστηρίων για να καταθέτω συνέχεια μηνύσεις». «Όχι είσαι ρουφιάνος» του ανταπάντησε ο Δήμαρχος για να του ανταπαντήσει το κ. Γαργάλας «Ποιος είναι ρουφιάνος φαίνεται». Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γ. Μολοχίδης ζήτησε από τον κ. Μουλά να κρατήσει τη διαδικασία «Αφήνεις και βρίζει ο Μπέος. Τι πρόεδρος είσαι?» είπε ο κ. Μολοχιδης για να του απαντήσει ο κ. Μουλάς «Είμαι προεδράρα».

Πηγή: mycitynet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.