17.11.15

Ναυπλιώτης καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής

Επίθεση από 2 άτομα, φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής, στο Ναύπλιο καταγγέλει ο 20χρονος κάτοικος Ναυπλίου, Παναγιώτης Τασσόπουλος.
Ο κ. Τασσόπουλος, όπως δήλωσε στα αργολικά, το βράδυ του Σαββάτου, στις 14 Νοεμβρίου, μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση στο Δημαρχείο Ναυπλίου για την ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πρόνοια Ναυπλίου, κατέβαινε με το μηχανάκι του την οδό μπροστά από τα  γραφεία της Χρυσής Αυγής και κατευθυνόταν προς την οδό 25ης Μαρτίου. Εκεί τον σταμάτησαν δυο άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής και τον ρώτησαν τι γυρεύει σε εκείνη την οδό. Αυτός τους είπε πως έχει δουλειά. Οι δυο άνδρες του είπαν να μεταφέρει στα μέλη του αντιφασιστικού μετώπου, αποκαλώντας τους άπλυτους, να μην τολμήσουν να πατήσουν τα πόδια τους στην Πρόνοια γιατί θα τους τα κόψουν και πως αν τον ξαναδούν να περνά από εκεί θα του κόψουν τα πόδια ή θα ψάχνουν να τον βρουν.

Φεύγοντας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τα μέλη της Χρυσής Αυγής χτύπησαν με 2 μπουνιές στην πλάτη τον κ. Τασσόπουλο, η μία τον πέτυχε για τα καλά.
Εν συνέχεια ο ίδιος δηλώνει πως πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός αλλά του είπαν πως αν δεν ξέρει ονόματα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Κλείνοντας ο κ. Τασσόπουλος τονίζει πως ο αγώνας του κατά των φασιστών θα συνεχιστεί, όσοι φασίστες κι αν βρεθούν στο δρόμο του.

Πηγή: argolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.