17.10.15

ΕΛΜΕ Λέσβου: Ανεπιθύμητος ο φασίστας Λαγός

Το Σάββατο 17 Οκτώβρη έρχεται στη Μυτιλήνη για να μιλήσει σε εκδήλωση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός, σύνδεσμος της ηγεσίας της οργάνωσης με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου του Πειραιά και στις τρεις βασικές υποθέσεις που συνεκδικάζονται αυτήν την περίοδο: τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και στους Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Οι συμμορίτες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το πρό-βλημα που αντικειμενικά δημιουργείται από τη συσσώρευση χιλιάδων προσφύγων κάθε μέρα στο νησί, κηρύσσοντας το ρατσιστικό τους μίσος, καθώς και να συστηματοποιή-σουν ρατσιστικές επιθέσεις, όπως αυτή που έγινε αυτήν την εβδομάδα σε βάρος προ-σφύγων μέσα στη θάλασσα.


Η επίσκεψη αυτή είναι πρόκληση για όλο τον δημοκρατικό κόσμο του νησιού. Η πλει-οψηφία των κατοίκων του νησιού έχει αντιμετωπίσει ως σήμερα με τεράστια ανοχή και αλληλεγγύη το προσφυγικό πρόβλημα και δεν θα ανεχτεί να επωαστεί το αυγό του φιδιού στην περιοχή μας. Η πρόκληση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη· ο Λαγός είναι α-νεπιθύμητος! Εβδομήντα ένα χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Γερ-μανούς δεν θα επιτρέψουμε στους νοσταλγούς των ναζί να ξαναζωντανέψουν τη φρί-κη του φασισμού!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην αντιφασιστική συγκέντρωση των σωματείων και συλλογικοτήτων στην Πλατεία Σαπφούς το Σάββατο 17/10 και ώρα 6:00 μ.μ..

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.
Η Πρόεδρος

Περδικούρη Μαρία    Ο Γενικός Γραμματέας

Μπάλλας Ανδρέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.