16.7.15

Κασιδιάρης VS Μιχαλολιάκος

Σχόλιο του Antinazi Zone


«Τελικά το ευρώ απεδείχθη η καταστροφή μας. Εθνικό νόμισμα ισοδυναμεί με εθνική ανεξαρτησία και αυτός οφείλει να είναι ο βασικότερος στόχος μίας εθνικής ηγεσίας…»

«…Λέμε ΝΑΙ στο εθνικό νόμισμα, γιατί μόνο μέσω ενός ισχυρού εθνικού νομίσματος μπορεί να κατακτηθεί η Εθνική Ανεξαρτησία...»

Από άρθρο του Η.Κασιδιάρη στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή 15/7/15

Τι λέει για το ίδιο θέμα ο Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του στο www.bankingnews.gr στις 22/6/15;

ΕΡ: Ευρώ ή δραχμή κύριε Μιχαλολιάκο;

Μιχαλολιάκος:
Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους ευρωπαίους δανειστές μας. Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή. Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους.

Ευρώ ο ένας δραχμή ο άλλος, σε αναφορές για βασική πρόταση των νεοναζί για την έξοδο από την κρίση.

Σε αυτό συμπληρώστε το κίβδηλο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα στις 5 Ιούλη όπου συνοδεύτηκε από παντελή έλλειψη εκστρατείας και αντιφατικά πρωτοσέλιδα στις φασιστοφυλλάδες και οδήγησε στο 59% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στις 25 Γενάρη να ψηφίσουν τελικά ΝΑΙ στο δημοψήφισμα (σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας GPO για το Mega 5/7/15).

Αφέλεια; Ασχετοσύνη; Ψάρεμα στα θολά νερά για να είναι αποδεκτοί από το σύστημα αλλά να παραπλανήσουν και αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους; Διαφωνίες στο εσωτερικό τους; Όλα αυτά μαζί;

Ο Μιχαλολιάκος στην Βουλή στις 15/7 στην συζήτηση για τα προαπαιτούμενα νομοσχέδια του μνημονίου, ωρυόταν ενάντια στην αύξηση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 29% ενώ ο Κασιδιάρης στις ομιλίες του εμφανίζεται λάβρος αν και πάντα γενικόλογος ενάντια στους νταβατζήδες.

Τώρα που απελευθερώθηκαν όλοι οι ηγετικοί χρυσαυγίτες και η δίκη τους εξελίσσεται σε παρωδία, προσπαθούν να αξιοποιήσουν την μνημονιακή μετάλλαξη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εμφανιστούν ως οι μόνοι αντιμνημονιακοί και αντισυστημικοί.

Το σίγουρο είναι ότι οι χρυσαυγίτες είναι τόσο αντισυστημικοί όσο και το είδωλό τους ο Χίτλερ ο οποίος  δήλωνε εθνικοσοσιαλιστής και στην πράξη στηρίχτηκε στα κεφάλαια γερμανικών και διεθνών τραστ της εποχής για να ματοκυλήσει την ανθρωπότητα.


Το δε πρόγραμμά τους για την έξοδο από την κρίση είναι όπου φυσάει ο άνεμος και ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντα βέβαια φροντίζουν να μην ενοχλούν νταβατζήδες, εφοπλιστές, μεγαλοεκδότες και το πολιτικό τους προσωπικό, που τους στηρίζουν με όλα τα μέσα για να τους ξαμολύσουν όταν χρειαστεί…

1 σχόλιο:

  1. "...και οδήγησε στο 59% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στις 25 Γενάρη να ψηφίσουν τελικά ΝΑΙ στο δημοψήφισμα (σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας GPO για το Mega 5/7/15)."

    mega lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.