15.6.15

ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας: Ύβρις η βράβευση της Χρυσής Αυγής από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για την πρόσφατη βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών, όπου επιλέχθηκε να βραβευθεί και το παρακλάδι του φιλοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του:
''Σε μια κατ εξοχήν πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο είναι απαράδεκτο και αποτελεί "ύβρι" να βραβεύεται η ΧΑ ,γνωστή για την δράση της "αίμα μόνο για Έλληνες", η οποία και έχει καταδικασθεί τόσο από τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων όσο και από τον ελληνικό λαό.
Άλλωστε θα θέλαμε να ενημερώσουμε αυτούς πού είχαν την "φαεινή" ιδέα της βράβευσης,ότι κατά την διάρκεια του ναζισμού στην Γερμανία υπήρχε αντίστοιχη πτέρυγα του ναζιστικού κόμματος με την ίδια ακριβώς ονομασία "Πράσινη Πτέρυγα". Είναι καιρός πλέον οι να σταματήσει αυτή η τακτική τόσο από την διοίκηση του νοσοκομείου όσο και από τους υπευθύνους των τμημάτων του.Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τις θηριωδίες της ναζιστικής ιδεολογίας και οι ανιστόρητοι υπηρεσιακοί παράγοντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ελληνικό λαό αλλά και απέναντι στην έννοια του ανθρωπισμού.

Η επιλογή της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ να μην παραδώσει το βραβείο στο μόρφωμα αυτό είναι μια συμβολική αλλά και ουσιαστική παράλληλα απάντηση για το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται η εγκληματική αυτή οργάνωση,και όχι να βρίσκει ασυλία από τους διοικούντες της δημόσιας διοίκησης και προβολή από τα ΜΜΕ τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του γραπτού τύπου.
Το OXI στην Χρυσή Αυγή και στις μεταμορφώσεις της είναι καθημερινό και παράλληλα είναι και καθήκον για όλους που σέβονται την Δημοκρατία''.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.