12.6.15

Εργαστήρι Πολεμικών Τεχνών στο 22ο Camping του Antinazi Zone - Y.R.E.


Εργαστήρι Πολεμικών Τεχνών στο 22ο Camping του Antinazi Zone - Y.R.E.
Με τον Ιάκωβο Παναγόπουλο και τον Φώτη Καρρά
Η καλύτερη αυτοάμυνα είναι να φύγεις πριν ξεκινήσει η μάχη.
Αν όμως δεν προλάβεις;
Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που την βία την νιώθουμε καθημερινά στο πετσί μας. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε να προστατευόμαστε αλλά και να προστατεύουμε τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε. 
Στο φετινό Camping Antinazi zone - Y.R.E. θα υπάρχει εργαστήρι πολεμικών τεχνών το οποίο θα εστιάσει στο κομμάτι της γρήγορης εκμάθησης κινήσεων και τεχνικών οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες σε μια υποθετική επίθεση στον δρόμο.
Θα μελετηθούν τεχνικές Krav Maga στο πλαίσιο της αυτοάμυνας αλλά και τεχνικές Kick Boxing και muay thai στο πλαίσιο της σωστής εκτέλεσης λακτισμάτων και χτυπημάτων. 
Είναι βασικό να τονιστεί πως το εργαστήριο απευθύνεται σε αρχάριους καθώς θα μελετηθούν βασικές τεχνικές και μπορεί ο οποιοσδήποτε να συμμετέχει ανεξάρτητα της σωματικής του κατάστασης. 
Επιπρόσθετα πρέπει να ειπωθεί πως οι εκπαιδευτές δεν είναι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών αλλά εκπαιδευόμενοι οι οποίοι ένιωσαν την ανάγκη να ενημερωθούν και να εμβαθύνουν σε αυτές τις τεχνικές με σκοπό την αυτοπροστασία των ίδιων αλλά και των γύρων τους.
NEVER GIVE UP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.