30.10.14

Θεματικό antifa πάρτυ Αντί της Σιωπής-ΑρΕν Φιλοσοφικής



Την Παρασκευή 31 Οκτώβρη τα φοιτητικά σχήματα του Αντί της Σιωπής και της ΑρΕν Φιλοσοφικής κάνουν θεματικό αντιφασιστικό πάρτυ στο στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 15). Σκοπός μας η οικονομική ενίσχυση της αντιφασιστικής συναυλίας στις 8 Νοέμβρη στο γήπεδο του Σπόρτινγκ εν όψει της πανευρωπαϊκής ημέρας αντιφασιστικής δράσης. 

3 σχόλια:

  1. Οχι στην παράδοση αθλητικών ομάδων στον Χριστιανοεθνικισμό.

    Εδώ και αρκετό καιρό άνθρωποι που σχετίζονται με την κυβέρνηση και το περιβάλλον του Πρωθυπουργού (πχ Κρανιδιωτης0, τον ίδιο και τον Μελισσανίδη έχουνε βαλει στόχο να παραδώσουν έναν αθλητικό σύλλογο στην Χριστιανοδεξιά στο λ.ά.ο.ς και στην χρυσή αυγή.

    Μετά τις βυζαντινές αυτοκρατορίες/δικεφαλο προστίθεται ενα περίβλημα -εξωτερική όψη γηπέδου με Χριστιανικό προσημο/σχέδιο(αλα Εκκλησια) που επίσης παραπέμπει σε αρχιτεκτονικό σχέδιο -συμβολισμό των ''τειχών της Κων/λης που δεν πρόκειται να πέσουν'' (!)σε μισαλλόδοξη φασιστική άποψη δηλαδή όπου σκοπεύεται προφανώς στο να παρθεί η Κων/λη(!).

    Τα ''τείχη της Κων/λης που δεν πρόκειται να πέσουν'(!!)προφανώς και ενέχει εθνικιστικές-φασιστικές στοχεύσεις λοιπόν και δημιουργεί κλίμα για πάρση της Πόλης .Με δεδομένο το ότι Άεκ σημαίνει Αθλητική ένωση Κων/λης δημιουργούνται σκέψεις προφανείς.

    Επιπρόσθετα το γήπεδο της Αεκ θα λέγεται Αγία Σοφία-που εδρεύει και στην Κων/λη που είναι τα κεντρικά της ορθόδοξης εκκλησίας.

    Η εκκλησία εκφράζει τον γνωστό συντηρητισμό και έχει το γνωστό βρώμικο παρελθόν απατεωνιάς . Όλα αυτά προστιθέμενα δημιουργούν ένα κράμα άκρως αυντηρητικό και φασίζων.

    Μην ξεχνάμε και τα ονόματα θυρών -πόλεις Κων/λης που σκοπεύεται να ..ενταχθούν στο όλο σχέδιο (!!)

    Αυτές οι προιμπεριαλιστικές ετοιμασίες που δημιουργούν και κλίμα ιδιαίτερα αρνητικό για όσους/ες δεν πιστεύουν στο Θεό και πηγαίνουν στο γήπεδο ή συμπαθούν απλά την Αεκ είναι στοχεύσεις του ακροδεξιού κεφαλαίου και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

    Η δήλωση στη Βουλή του Παναγιώταρου την 30 Ιουλίου που ανέφερε ότι θα ψηφίσει η χρυσή αυγή το νομοσχέδιο για το γήπεδο και χαίρεται επειδή εκφράζει τις αλύτρωτες σκλαβωμένες πατρίδες(!!) είναι ενδεικτική της φύσης του γηπέδου.

    Το να ζητάει λεφτά ο Μελισσανίδης απο τον σύριζα για να φτιάξει ένα γήπεδο αντίστοιχο με τις προσωπικές του απόψεις(!) είναι τουλάχιστον προκλητικό.

    Η αριστερά και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής αλλά και ο δήμαρχος Ν.Φ μπορούν επιτέλους να δείξουν ότι είναι αντιστεκόμενοι .

    Δεν είναι δυνατόν μετά απο χιλιάδες πορείες τα τελευταία χρόνια,νεκρούς σε πορείες,συλλήψεις και προσαγωγές να δίνει ο κόσμος στην αριστερά/σύριζα την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα και η πρώτη πολιτική κίνηση της αριστεράς να είναι να δώσει την Αεκ στην μισαλλοδοξία και το ποίμνιο της .(!)Υπάρχουν πολλές κινήσεις που μπορούνε να γίνουνε με πρώτη την άρνηση για υποχώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δουρου απ΄οτι διαβασαμε ειπε ναι στα 20 εκατομμυρια.
    Οποτε ολοτατως οδευουμε προς παραδοση της Αεκ στο λ.α.ο.ς.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To περιβλημα του γηπεδου ειναι μια πελωρια εκκλησια.

    Και σε σχημα Αγιας Σοφιας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.