11.6.14

Εργαστήριο στο 21ο κάμπινγκ της YRE - Σύγχρονος Χορός & Κινητικό παιχνίδι


Πώς νους και σώμα συντονίζονται στη στιγμή;

Η κίνηση, κάθε μορφής, έχει τη μοναδική ικανότητα να μας φέρνει στο εδώ και το τώρα. Ομαδικότητα, παιχνίδι και διάδραση δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες να το ανακαλύπτουμε:

Για ζέσταμα... 
Μέσα από απλές κινητικές δομές, στοιχεία από πολεμικές τέχνες αλλά και την φυσική κίνηση του σώματος, ζωντανεύουμε και συντονίζουμε σώμα και νου, ακολουθώντας τον έμφυτο ρυθμό μας

Συνεχίζουμε..
Με κινητικά παιχνίδια, ομαδικά και σε ζευγάρια- εστιάζουμε στην ετοιμότητα και διαθεσιμότητα του σώματος, στη μουσικότητα της κίνησης καθώς και στην λειτουργικότητα μιας ομάδας μέσα από απλούς κανόνες παιχνιδιού. 
Βρίσκουμε σημεία επαφής με τον άλλο, συγχρονιζόμαστε, δημιουργούμε τη στιγμή!


*Απαραίτητα για τους συμμετέχοντες: άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια
(Τα εργαστήρια θα γίνονται απογευματινές ώρες 4 φορές κατά τη διάρκεια του κάμπινγκ και η συμμετοχή είναι ελεύθερη)
----
(Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και υπότροφος του Ιδρύματος Πράτσικα, η Χρύσα Καλλιάφα συνέχισε τις σπουδές της στο London Contemporary Dance School ως μέλος της μεταπτυχιακής ομάδας Edge.
Από το 2008 έχει συνεργαστεί ως performer με τους χορογράφους Freddie Opoku-Addaie (Royal Opera House residency), Pair Dance Company, Motus Project collective, Petra Rocks Productions, Nico Monaco, Όλγα Σπυράκη, Dina Abu Hamdan, με το jazz quartet του Chris Michael- Shaheen καθώς και σε διάφορα projects στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Διδάσκει σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό για αρχάριους, επαγγελματίες, σπουδαστές χορού και παιδιά.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.