15.4.14

Προβολή του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. στη Βάρη


Την Κυριακή 13 Απρίλη, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της δημοσιογραφικής ομάδας του Infowar ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. στη Βάρη.

Η προβολή διοργανώθηκε από τον «Αντιφασιστικό Συντονισμό 3Β» στον οποίο συμμετέχουν το Antinazizone Βάρης, σ. από την Κόκκινη Γραμμή, τη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών, το Αυτοδιαχειριζόμενο Camping της Βούλας καθώς και ανένταχτοι αγωνιστές.

Συνολικά, 45 άτομα παρακολούθησαν το εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, ανάμεσά τους μαθητές, γονείς και καθηγητές από την τοπική ΕΛΜΕ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το ποιες αντιφασιστικές δράσεις μπορούν να αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Η αντιφασιστική παρέμβαση στη Βάρη ξεκίνησε τον Οκτώβρη, όταν μαθητές ξεκίνησαν παρεμβάσεις σαν Antinazizone Βάρης στα σχολεία της πόλης. Η αντιφασιστική αυτή παρέμβαση, προκάλεσε την αντίδραση των φασιστών με άμεσες και έμμεσες απειλές, καθώς και με επίθεση σε ένα μαθητή.

Με βάση αυτό, απευθυνθήκαμε σε άλλες συλλογικότητες της περιοχής, καθώς και στην ΕΛΜΕ, στο Σύλλογο Δασκάλων και σε γονείς, μαθητές και μεμονωμένους καθηγητές έτσι ώστε να μαζικοποιηθεί η αντιφασιστική πάλη. Η συμμετοχή στην προβολή μας δείχνει ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το επόμενο διάστημα και να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερες και μαζικότερες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.