23.3.14

Εκδήλωση Antinazi Zone Πετρούπολης: Μουσική και Αντιφασισμός, Δευτέρα 24 Μάρτη



Οσοι και όσες συμμετέχουμε στο ANTINAZI-ZONE στην Πετρούπολη σας καλούμε στην εκδήλωση που οργανώνουμε την Δευτέρα 24 Μαρτίου και ώρα 7.00 μμ στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Σχοινοβάτης" (Αγ.Δημητρίου 22) στην Πετρούπολη. 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει συζήτηση με θέμα "Μουσική και αντιφασισμός" με ομιλητές τον Λεωνίδα Μαριδάκη*, εκπρόσωπο της καλλιτεχνικής ομάδας "Τέχνη Εν Κινήσει" ** και την Μαριλού Κολοκυθά (ANTINAZI-ZONE). 

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά απο τους καλεσμένους μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και αποτελεί μέρος  του μηνα αντιφασισιστικής δράσης, 21/3-21/4 που διοργανώνει ο Αντιφασιστικός Συντονισμός  Αθήνα-Πειραιά και κορυφωνεται με το τριήμερο 11,12,13/4 που θα πραγματοποιηθεί Ευρωπαική Αντιφασιστική Συνάντηση στην Αθήνα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256 (http://antifasistikossyntonismos.blogspot.gr/)


*Ο Λ.Μαριδάκης έχει εκδώσει τα άλμπουμ: "ΑΒΑΔΙΣΤΑ" και "ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΥ". Δισκογραφικά και επί σκηνής έχει βρεθεί με Φ. Δεληβοριά, Μ.Φριντζήλα, Κ.Μαραβέγια, Λ. Μπεντίουι, Μ. Μορελεόν κ.α.
** Η ΤΕΧΝΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ είναι μια συλλογικότητα εργαζομένων-καλλιτεχνών με σκοπό την ανάπτυξη καλλιτεχνικής-κινηματικής δράσης. 

............................................................................................................

Το ANTINAZI ZONE είναι μια πρωτοβουλία για την κοινή δράση και τον συντονισμό ανάμεσα σε αντιφασιστικές επιτροπές και πρωτοβουλίες σε γειτονιές ή χώρους. Σκοπός μας να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός δικτύου τέτοιων επιτροπών ή να βοηθήσουμε να δημιουργηθούν όπου δεν υπάρχουν. 
τηλέφωνα: 6974496833 - 6932253326

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.