7.2.14

Έξω οι νεοναζί από το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Οι σημερινές εξελίξεις δικαιώνουν τον αντιφασιστικό αγώνα της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας δικηγόρων! Τρεις συνάδελφοι τους οποίους ανακοίνωσαν οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής ως υποψηφίους για τις επερχόμενες εκλογές στο ΔΣΘ δήλωσαν ότι ...δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι. Οι δύο μάλιστα από αυτούς δήλωσαν δημόσια και με εξώδικες δηλώσεις τους προς το Σύλλογο ότι η υπογραφή τους πλαστογραφήθηκε! 

Απαιτούμε από τον πρόεδρο του Συλλόγου να ανακαλέσει την ανακήρυξή της ναζιστικής παράταξης η οποία δεν συμπληρώνει το οριζόμενο από τον Κώδικα μίνιμουμ των δώδεκα υποψηφιοτήτων και η οποία δεν θα έπρεπε να είχε ανακηρυχθεί εξαρχής.


Ταυτόχρονα επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά: Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να διώξουμε οριστικά τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής από το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Το χρωστάμε στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, στις γυναίκες, τους άντρες, τα παιδιά, τα εκτελεσμένα παλληκάρια στο Χορτιάτη, στην Καισαριανή, στο Δίστομο. Το χρωστάμε στον τόπο μας, στους νεκρούς μας, στον Παύλο Φύσσα και το Σεχζάτ Λουκμάν. Η Εναλλακτική Πρωτοβουλία δικηγόρων καλεί όλους τους συναδέλφους να φράξουμε το δρόμο στη Χρυσή Αυγή, που εκτός από δολοφονική της δράση και τη ναζιστική της "ιδεολογία" απέδειξε το ταλέντο της και στην πλαστογραφία. 


Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι αύριο στις 11:30μμ θα προβληθεί στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV η εκπομπή "Απαντήσεις", στην οποία θα μιλήσουν για το παραπάνω θέμα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΘ με την Εναλλακτική Πρωτοβουλία δικηγόρων Γιώργος Τζαμαδάνης και το μέλος ΔΣ του ΔΣΘ με την Εναλλακτική Πρωτοβουλία Μπάμπης Κουρουνδής.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης στην ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση που οργανώνει η Εναλλακτική Πρωτοβουλία δικηγόρων σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 6μμ στη Διαγώνιο με θέμα: Η δικηγορία στην εποχή της κρίσης (Κώδικας Δικηγόρων, φορολογικά, ασφαλιστικό, συνθήκες δικηγορίας). Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος Αθηνών και επίσειρά ετών μέλος ΔΣ του ΔΣΑ και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΘ με την Εναλλακτική Πρωτοβουλία δικηγόρων Γιώργος Τζαμαδάνης. Παρεμβαίνουν οι συνάδελφοι Ζήσης Κλεισιάρης (για το νέο εκλογικό σύστημα), Μπάμπης Κουρουνδής (για το δικηγορικό συνδικαλισμό) και οι Βασίλης Τσιγαρίδας - Γιώργος Λογοθέτης (για τα δικαιώματα συνεργατών και ασκουμένων). Συντονίζει το μέλος του ΔΣ του ΔΣΘ Αρετή Σκουνάκη.


Εναλλακτική Πρωτοβουλία δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.