30.1.14

Επίθεση της αστυνομίας σε φοιτητές της ΑΡ.ΕΝ. κατά τη διάρκεια παρέμβασης στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Media previewΒίαιη, απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε φοιτητές που διαμαρτύρονταν ειρηνικά έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι - Προσάγονται όλοι οι φοιτητές αυτήν την στιγμή στη ΓΑΔΑ! 

Εκτός από τους φοιτητές, χτυπήθηκαν φωτογράφοι, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καραγιαννίδης και ο δήμαρχος Κομοτηνής. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις διαμαρτυρίες ακόμα και των καταστηματαρχών της περιοχής, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές. 



Η διαμαρτυρία γινόταν έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτη, Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας από περίπου 60 φοιτητές, οι οποίοι αφού ανάρτησαν πανό διαμαρτύρονταν με συνθήματα για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι και την ελληνική μεταναστευτική πολιτική.

"Ράμπο με γυαλιά ηλίου και δίχως διακριτικά", οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, σύμφωνα με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καραγιαννίδη. "Θα σε γαμ...με αν τραβήξεις φωτογραφίες", είπαν οι αστυνομικοί σε παριστάμενο φωτορεπόρτερ! Η Ομάδα Δέλτα δεν είχε διακριτικά, σημείωσε και ο Κ. Μαρματάκης από το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Media preview
Media preview
Media preview

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.