13.12.13

Αντιφασιστική διαδήλωση στη Κατερίνη, Κυριακή 15/12


Αντιφασιστική διαδήλωση στη Κατερίνη
Κυριακή 15/12
στις 17:00
πλατεία Ελευθερίας

Χωρίς κανένα ενδοιασμό, η νεοναζιστική οργάνωση της χρυσής αυγής, εγκαινιάζει τα γραφεία στη Κατερίνη, με τη παρουσία του υπόδικου Κασιδιάρη την Κυριακή 15/12/2013 και ώρα 18:30. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει κανονίσει και μεταφορά με πούλμαν και περαιτέρω φασιστών από Θεσσαλονίκη και προφανώς κι άλλα μέρη της χώρας. Για την ακρίβεια, το κάλεσμα τους αναφέρει:

"Οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας καλούνται να δώσουν το δυναμικό “παρών” στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν υψηλόβαθμα στελέχη, καθώς και βουλευτές της Χρυσής Αυγής."
"Θα γίνει μετάβαση με λεωφορείο από τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για τα εγκαίνια των γραφείων μας στην Κατερίνη. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα 6970138893 & 2310-521842".

Και φυσικά θα είναι και υπεραυξημένη και η παρουσία δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ) για να προστατέψουν τους ομοϊδεάτες τους.

Δεν ξεχνάμε τις βαρβαρότητες των ναζί στο σιδηροδρομικό σταθμό, στον Τρίλοφο, στο Ελατοχώρι. Δε ξεχνάμε πως δίπλα στα γραφεία τους, στη θέση του σημερινού μουσείου ήταν το αρχηγείο της Γκεστάπο. Δε ξεχνάμε την εν ψυχρώ δολοφονία πριν 3 μήνες του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά. Δε ξεχνάμε τις τόσες δολοφονικές επιθέσεις και το ρατσιστικό παραλήρημα που επιδέξια καμουφλάρουν πίσω από μια Ελληνική σημαία και προσποιούνται τους πατριώτες, ενώ θαυμάζουν και θεοποιούν τον Χίτλερ που κατακρεούργησε την Ελλάδα. 

Αντιδρούμε δυναμικά στην επισημοποίηση των γραφείων του ναζιστικού μορφώματος της χρυσής αυγής. Να είμαστε όλοι εκεί να εκφράσουμε δυναμικά την άρνηση μας να γίνει η πόλη μας προπύργιο της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της χρυσής αυγής. Χωρίς φόβο, με παλμό και δυναμικά.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.