1.11.13

Κλίμα πολιτικής δολοφονίας και εκδίκησης καλλιεργεί η Χρυσή Αυγή


Φραστική επίθεση κατά των δημοσιογράφων από Χρυσαυγίτες, οι οποίοι συγκεντρώνονται στον τόπο της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, φορώντας κράνη και τα γνωστά μαύρα ρούχα .
Στο Νέο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα, στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, όπου δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλο ένα τραυματίστηκε, συγκεντρώνονται υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται κυρίως για άτομα νεαρής ηλικίας, με κράνη, φορώντας τα γνωστά μαύρα ρούχα, ενώ μερικοί έχουν και σκυλιά ντόπερμαν.


Η ατμόσφαιρα στο Νέο Ηράκλειο είναι ήδη βαριά, με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να δημιουργούν κλίμα πολιτικής δολοφονίας και εκδίκησης. Χαρακτηριστικά, όσο και τρομακτικά, είναι όσα ακούγονται να λένε μεταξύ τους:
«Οι αριστεροί μάς σκοτώνουν και νομίζουν πως θα κάτσουμε να τους χαϊδεύουμε», «Τώρα θα δουν τι θα πάθουν τα κομμούνια, οι φονιάδες», «Αυτοί σκοτώνουν παιδιά, αυτοί άρχισαν πρώτοι τον εμφύλιο, αυτό θέλουν και τώρα».

Οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν φραστικά κατά των δημοσιογράφων που ήταν εκεί, λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Είστε ο επόμενος στόχος», «Σας ξέρουμε έναν-έναν με τα ονόματά σας», «Θα σας εξαερώσουμε, θα σας εξαϋλώσουμε, θα σας εξαφανίσουμε», «Εσείς φταίτε για τη δολοφονία των παιδιών, τίποτα δεν σας σώζει», «Ο κύκλος του αίματος άνοιξε».

Η τοπική οργάνωση του Νέου Ηρακλείου ανήκει στην οργάνωση των Βορείων Προαστίων που είναι το 2ο μεγαλύτερο γραφείο της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Αττική. Το γραφείο, αν και βρίσκεται δίπλα σε Αστυνομικό Τμήμα, φυλάσσεται πάντα από Χρυσαυγίτες.
Πηγή: efsyn.gr

1 σχόλιο:

  1. Αναθεωρείστε μερικά πράγματα ρε παιδιά. Αυτοί που κυβερνάνε χρειάζονται το μίσος και το μαίνος σας.
    Οι χρυσαυγίτες και οι αντιεξουσιαστές, τα βλέπουν σίγουρα διαφορετικά τα πράγματα. Είναι ένας άλλος κόσμος,
    Αυτοί ομως είναι κερδισμένοι αν σκότωνονται παιδιά εκατέρωθεν, είναι ουσιαστικά οι κρατούντες (υπαρκτός φασισμός).
    Υπερ άνω στηλιτεύουν τα δύο άκρα, και προσθέτουν άλλωθι για την συνέχιση των αντιλαικών πολιτικών τους, παρουσιάζεται η πασοκονεοδημοκρατία σαν εγγυητής της ομαλότητος , μπορούν να το εντείνουν το παιχνίδι ελέγχοντας κράτος και παρακράτος.
    Συμφωνώ μαζί σας στο έξω οι φασίστες απο κάθε γειτονιά, αλλά δεν συμφωνώ με τον αντίπαλο που επιλέξατε. Μην παίζεται το δικό τους παιχνίδι.

    ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.