15.10.13

Kάλεσμά για Σύσκεψη αντιφασιστικών- αντιρατιστικών φορέων και πολιτών Ημαθίας- Πέλλας

  Το αίμα του συναγωνιστή Παύλου Φύσσα ξύπνησε συνειδήσεις! Καινούργιες συλλογικότητες δημιουργούνται και συναντιούνται με παλιότερες που αναφέρονται στον αντιφασισμό- αντιρατσισμό.

  Στο φεστιβαλ της ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ στην Επισκοπή συνευρεθήκαμε  οι δημοκράτες της περιοχής μας. Αυτήν την συνάντησή μας θέλουμε να την σταθεροποιήσουμε και διευρύνουμε. Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 28 Οκτώβρη, είναι μια ευκαιρία συνεργασίας των συλλογικοτήτων στο δήμο Νάουσας και θεωρούμε ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συνέλευση για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων. Εκεί θα καταθέσουμε και τις δικές μας προτάσεις.
  Σε αντίστοιχο κάλεσμά μας  για Σύσκεψη αντιφασιστικών- αντιρατιστικών φορέων και πολιτών Ημαθίας- Πέλλας, ήδη ανταποκρίθηκαν οι ΚΕΕΡΦΑ, ΚΕΕΡΦΑ Γιαννιτσών, η κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Αριδαίας, Νεολαία ενάντια στο Ρατσισμό, Πρωτοβουλία για την Αυτοοργάνωση Έδεσσας  και ευρύτερης περιοχής. Ο κατάλογος είναι ανοιχτός  και ευπρόσδεκτες η συμμετοχή και προτάσεις των συναγωνιστών των νομών μας.
 Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας  -  ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ  Πολιτών δήμου Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.