6.10.13

Αυτοαποκαλούμενος χρυσαυγίτης επιτέθηκε στη Νάξο σε στέλεχος του ΠΑΜΕ


Έντονο περιστατικό συνέβη στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου στην παραλία της Νάξου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής δράσης μελών του ΠΑΜΕ. Μέλη του ΠΑΜΕ Νάξου, διένειμαν στην πόλη της Νάξου ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την προετοιμασία δράσεων και της πρότασης που έχει υποβάλει σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για πανελλαδική απεργία στις 23 Οκτωβρίου. Την ώρα της διανομής των φυλλαδίων, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, υπήρξε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση από αυτοαποκαλούμενο χρυσαυγίτη που κατέληξε σε επίθεση προς το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Βαγγέλη Κορρέ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να αιμορραγεί.
Το τραύμα που προκλήθηκε από την επίθεση στο μάτι του στελέχους του ΠΑΜΕ Νάξου

Το άτομο που επιτέθηκε στο μέλος του ΠΑΜΕ, ακούστηκε, σύμφωνα με πληροφοριες, να λέει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου "εγώ είμαι Χρυσή Αυγή".

Αμέσως έγιναν κλήσεις προς την αστυνομία, αλλά τελικώς τα μέλη του ΠΑΜΕ απευθύνθηκαν σε διερχόμενα Όργανα του Λιμεναρχείου Νάξου.

Το μέλος του ΠΑΜΕ που δέχθηκε την επίθεση, κατέθεσε μήνυση στην αρμόδια Λιμενική Αρχή, ενώ προηγουμένως εξετάσθηκε για το τραύμα του στο Κ.Υ.- Νοσοκομείο Νάξου.

Το γεγονός εξελίχθηκε σε καφετέρια στο κεντρικότερο σημείο της παραλιακής οδού της Νάξου και υπήρχε στο σημείο αρκετός κόσμος και τουρίστες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει περιστατικό επίθεσης με τραυματισμό στη Νάξο.

Την επίθεση καταδίκασαν:

Το ΠΑΜΕΝάξου, κατήγγειλε με ανακοίνωσή του την τραμπούκικη επίθεση και τον τραυματισμό του μέλους του από χρυσαυγίτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καταδίκασε την επίθεση εναντίον μέλους του ΠΑΜΕ από αυτοαποκαλούμενο χρυσαυγίτη.

Η Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ, κάλεσε το λαό και τη νεολαία της Νάξου να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη την τραμπούκικη επίθεση σε μέλος του ΠΑΜΕ Νάξου από χρυσαυγίτη, ιδιοκτήτη γνωστού νυκτερινού χώρου διασκέδασης.

Το Αντιφασιστικό Δίκτυο Νάξου, κατήγγειλε την τραμπούκικη - προκλητική επίθεση ενάντια σε μέλος του ΠΑΜΕ από άτομο που με αντικομμουνιστικό μένος χαρακτήρισε τον εαυτό του ως χρυσαυγίτη.

Η ΚΝΕ Νάξου, κάλεσε τη νεολαία να καταδικάσει αποφασιστικά την τραμπούκικη επίθεση χρυσαυγίτη (ιδιοκτήτη γνωστού νυχτερινού club στη Νάξο), σε μέλος του ΠΑΜΕ. 


Πηγή: naxos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.