27.9.13

Όχι άλλα (ψεύτικα) δάκρυα για τον ΠαύλοΣελδζούκοι ροπαλοφόροι καραδοκούν. 
                                                                         Χαγάνοι ορνεοκέφαλοι βυσσοδομούν.
Σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς 
κοπροκρατούν το μέλλον.
   
Οδυσσέας Ελύτης
ΤΟ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ


Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια εγκληματική συμμορία επειδή επιτέθηκε στη Λ. Κανέλλη και στη Ρ. Δούρου. Ο Κασιδιάρης και τα συν αυτώ χιτλερικά καθάρματα είναι εγκληματίες επειδή τις νύχτες μαχαιρώνουν και κατσαβιδιάζουν στους δρόμους της Αθήνας ανήμπορους μετανάστες και ξεμοναχιασμένους νέους.

Η Χρυσή Αυγή δεν έπεσε από τον ουρανό. Το αυγό του φιδιού το κλωσάνε, χρόνια τώρα ευυπόληπτοι πολιτικοί, καθώς πρέπει μιντιάρχες, σοβαροφανείς φυλλάδες, καφενόβιου κύρους αναλυτές:
• Είναι εκείνοι που κλείνουν απ’ το πρωί ως το βράδυ τη λέξη «λαθρομετανάστες» σ’ όλες τις πτώσεις – για 5 ψήφους παραπάνω.
• Είναι εκείνοι που πασχίζουν να επιβάλλουν ως μείζονα κοινωνική διεκδίκηση την «ασφάλεια» – μπας και ξεχαστεί η ανασφάλεια που γεννούν η πείνα, η ανεργία, η γενικευμένη ανέχεια.
• Είναι εκείνοι που αναγορεύουν τους υπόδικους μαχαιροβγάλτες σε ισότιμους συνομιλητές (γέμισε ο τόπος «Βολταίρους») – μπας και τσιμπήσουν καμιά μοναδούλα θεαματικότητας.
• Είναι εκείνοι που αναπαράγουν βλακωδώς τις προπαγανδιστικές μπαρούφες με «τις γριούλες του Αγ. Παντελεήμονα».
• Είναι εκείνοι που εισάγουν συστηματικά τον κοινωνικό κανιβαλισμό του «όλοι εναντίον όλων»: οι άνεργοι εναντίον των μισθωτών, οι μισθωτοί εναντίον των υπαλλήλων του δημοσίου, οι πιο φτωχοί εναντίον των φτωχών, οι ντόπιοι εναντίον των ξένων…
από Προκήρυξη του RossoNero με τίτλο
  Ιούνιος 2012

Ήρθε λοιπόν η ώρα να θυμηθούμε…

Σήμερα που όλοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον Παύλο Φύσσα, να θυμηθούμε και να θυμίσουμε πώς και από ποιούς ζεστάθηκε το αυγό του φιδιού και στον τόπο μας:


 • Να θυμηθούμε ποιός άνοιξε πρώτος το κερκόπορτα, δίνοντας την άδεια για τις επίσημες εμφανίσεις των ναζιστών στα Τρίκαλα (στις κατά καιρούς καταθέσεις στεφανιών), με το ατράνταχτο επιχείρημα: «μα είναι κοινοβουλευτικό κόμμα» . Έχει ονοματεπώνυμο και είναι αντιπεριφερειάρχης.

 • Να θυμηθούμε ποιοί στελέχωναν στα Τρίκαλα τον 3ο εταίρο επί Παπαδήμου, δηλαδή μαζί με ποιούς αστέρες του ΛΑΟΣ «έσωζαν τη χώρα», συγκυβερνώντας, τα «εθνικώς υπεύθυνα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Έχουν ονοματεπώνυμα και κάποιοι απ’ αυτούς είναι σήμερα πρώτες μούρες στην τοπική ναζιστική Συμμορία.

 • Να θυμηθούμε ποιοί απέρριψαν μετά βδελυγμίας την πρόσκληση να συμμετάσχει η τοπική ΕΛΜΕ στην εκδήλωση με τίτλο «Η ανατομία του νεοΝαζιστικού φαινομένου και η απάντηση της κοινωνίας» (με ομιλητή τον Δημ. Ψαρρά), απαντώντας «είμαστε ενάντιοι στον κόκκινο φασισμό».Έχουν ονοματεπώνυμα και κοσμούν ακόμη το Δ.Σ. της τοπικής ΕΛΜΕ.

 • Να θυμηθούμε ποιά τοπικά site φιλοξενούσαν τα εμέσματα της ναζιστικής Συμμορίας, τα διατηρούσαν για μέρες σε περίοπτες θέσεις και τα αναδείκνυαν σα να επρόκειτο για κορυφαία αποστάγματα πολιτικής σοφίας. Είναι κάποιες ενημερωτικές (ο θεός να τις κάνει) ιστοσελίδες της πόλης, των οποίων οι ιδιοκτήτες-διαχειριστές έχουν επίσης ονοματεπώνυμα.

 • Να θυμηθούμε ποιοί αγρόν ηγόραζαν όταν καταγγέλλαμε δημοσίως τα λιντσαρίσματαμεταναστών στο Μεγαλοχώρι και τα μπραβιλίκια που πούλαγαν μέλη της Συμμορίας για λογαριασμό τοπικών εργοδοτών (κι ενώ ήδη είχε ανάψει η συζήτηση για τις πηγές χρηματοδότησής της). Έχουν ονοματεπώνυμα και στελεχώνουν τις τοπικές αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

 • Να θυμηθούμε ποιοί, ακόμη και σήμερα, κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις για τα δύο άκρα, γιατο ρόλο των Πλατειών στην ανάπτυξη της Συμμορίας των ναζί (τις οποίες Πλατείες, παρεμπιπτόντως, η Συμμορία είχε δημοσίως καταγγείλει), εξομοιώνοντας τη ναζιστική βία με τηνκινηματική αντιμνημονιακή αντίσταση. Είναι οι ίδιοι που διακινούσαν τη στρατηγική για την«ανακατάληψη των πόλεων» και έχουν ονοματεπώνυμα. Είναι -μεταξύ άλλων- νυν και πρώην τοπικοί βουλευτές.

 • Να θυμηθούμε ποιοί έδιναν βήμα επικοινωνίας στα καθάρματα της ναζιστικής Συμμορίας, ποιοί αναπαρήγαγαν χαζοχαρούμενα κάθε Δευτέρα πρωί τα δήθεν life style ξεράσματα του «Πρώτου Θέματος» με τις γκόμενες του Κασιδιάρη, ποιοί εμφάνιζαν το ναζιστικό βόθρο σαν χορωδία προσκόπων που συνοδεύει γριούλες στα ΑΤΜ, ποιοί χασκογελούσαν εντυπωσιασμένοι από τις στρατιωτικές επιδόσεις των συμμοριτών στα εγκαίνια των γραφείων τους… Έχουν ονοματεπώνυμα και είναι κάποιοι τοπικοί «δημοσιογράφοι».

 • Να θυμηθούμε ποιοί σφυρίζουν αδιάφορα για τις ποικιλώνυμες τοπικές «Λέσχες Κομάντος» (όταν δεν τις χαϊδεύουν), ποιοί καμαρώνουν όταν στις παρελάσεις περνάνε μπροστά τους τα παραστρατιωτικά τμήματα με τις στολές παραλλαγής, ποιοί τους παραχωρούν στρατιωτικούς χώρους για να εκπαιδεύονται στη σκοποβολή. Και να τους θυμηθούμε όλους αυτούς ειδικά τούτες τις μέρες, που ΤΟ ΒΗΜΑ κυκλοφορεί με τίτλο «Ομολογία Χρυσαυγίτη: Έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με 3.000 έτοιμους για όπλα, μας εκπαιδεύουν πρώην και εν ενεργεία μέλη ΟΥΚ και ΛΟΚ». Έχουν ονοματεπώνυμα, στελεχώνουν τις τοπικές στρατιωτικές και πολιτικές μας αρχές.

 • Να θυμηθούμε ποιοί δεν αγανάκτησαν ποτέ όσο οι συμμορίτες έκαναν πρόβες σε κορμιά μεταναστών, ποιοί αγνοούν -ακόμα και σήμερα- το όνομα Σαχτζάτ Λουκμάν, ποιοί είχαν τη συνείδησή τους ήσυχη όσο χύνονταν το αίμα των Χασάν και των Αλί, και σήμερα εξανίστανται που χύθηκε το αίμα του γιου του μάστρο-Τάκη. Έχουν ονοματεπώνυμα, είναι η πνευματική (τρομάρα της) ηγεσία του τόπου.

 • Να θυμηθούμε και αυτούς που έκαναν στον Τύπο βαρύγδουπες δηλώσεις περί αποχής τους από τις φιέστες όπου θα παραβρίσκονται εκπρόσωποι της ναζιστικής Συμμορίας, και πριν στεγνώσει το μελάνι καμάρωναν (με ή χωρίς στεφάνια) δίπλα τους. Έχουν ονοματεπώνυμα, είναι κάποιοι από τους εκπροσώπους της Δημοτικής μας Αρχής.

 • Να θυμηθούμε, τέλος και τη ρήση του Μίλαν Κούντερα: «Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία είναι αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη»

  Γι’ αυτό όχι άλλα ψεύτικα δάκρυα για τον Παύλο Φύσσα.
  Γιατί βεβαίως οι «Ναζί τον φάγανε», αλλά και, υπό κάποια έννοια, «Μαζί τον φάγατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.