24.9.13

«Αγανακτισμένος»... Χρυσαυγίτης πλάι στα ΕΚΑΜ και το Ρουπακιά

Οι στενές σχέσεις Χρυσής Αυγής και αστυνομίας έχουν πολλές φορές καταγραφεί σε βίντεο ή φωτογραφίες. Πλήθος ντοκουμέντων με περίεργες συνεργασίες αστυνομικών των ΜΑΤ και «διαδηλωτών» έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας. Άλλο ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο παρουσιάζει σήμερα το «Έθνος» μόνο μια ημέρα μετά το ξήλωμα και τις παραιτήσεις σε ΕΛΑΣ για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, παραδέχεται ότι «την τελευταία τριετία υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά στα οποία συνάδελφοι επέδειξαν ανοχή σε κρούσματα βίας από μελή της Χρυσής Αυγής».


Φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο μέλος του Πυρήνα Νίκαιας εμφανίζεται δίπλα σε δυνάμεις των ΕΚΑΜ να πετά πέτρες δημοσιεύει σήμερα το Έθνος. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το άτομο με το κόκκινο αμάνικο μπλουζάκι είναι το ίδιο πρόσωπο που φωτογραφιζόταν παρέα με τον Γιώργο Ρουπακιά στην εθνικιστική κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα.

Το αποκαλυπτικό βίντεο
«Πάμπολλα τα περιστατικά ανοχής στη ΧΑ» καταγγέλλει ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων
«Την τελευταία τριετία υπάρχουν πάμπολλα περιστατικά στα οποία συνάδελφοι επέδειξαν ανοχή σε κρούσματα βίας από μελή της Χρυσής Αυγής», παραδέχτηκε στο ΣΚΑΪ ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Επισήμανε επίσης ότι η ομοσπονδία είχε κάνει αλλεπάλληλες παρεμβάσεις τόσο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ όσο και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.
«Δυστυχώς όμως» όπως είπε «οι εκκλήσεις και οι παρεμβάσεις δεν εισακούστηκαν».

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.