4.7.13

Φασιστική επίθεση στο στέκι της δημοτικής παράταξης «Αντίσταση με τους Πολίτες Χαλανδρίου»


Φασιστική επίθεση δέχθηκε αργά τη νύχτα (3/7), ο χώρος διαλόγου της δημοτικής παράταξης «Αντίσταση με τους πολίτες Χαλανδρίου» στην Αβέρωφ 7α στο Χαλάνδρι. Γράφτηκαν φασιστικά συνθήματα και αγκυλωτοί σταυροί στις τζαμαρίες του κτιρίου.

Λίγες μέρες πριν είχε σημειωθεί φασιστική επίθεση και στα γραφεία του Σύριζα Καλλιθέας με την ίδια υπογραφή (ΑΜΕ: Αυτόνομοι Μαίανδροι Εθνικιστές). Ανάλογες επιθέσεις με την ίδια υπογραφή έχουν δεχθεί τον τελευταίο καιρό, διάφορα στέκια και γραφεία αριστερών οργανώσεων.

Η "Αντίσταση με τους Πολίτες Χαλανδρίου" σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει την επίθεση και την προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτικών χώρων που αντιστέκονται. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Η αντιΣΤαΣΗ με τους πολίτες του Χαλανδρίου καταγγέλλει  την άνανδρη, φασιστική επίθεση στον χώρο διαλόγου Αβέρωφ 7Α όπου στεγάζει τις δραστηριότητές της. Γνωρίζουμε ότι η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια πρόσφατων ανάλογων εκφοβιστικών επιθέσεων σε πρωτοπόρους αγωνιστές, πολιτικούς χώρους και στέκια αντίστασης στο καθεστώς της τροικανής βαρβαρότητας. Ας είναι βέβαιοι οι εμπνευστές παρόμοιων επιθέσεων ότι η κλιμάκωσή τους θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Το καθεστώς φόβου σιωπής και ανοχής στην μνημονιακή χούντα δεν θα περάσει.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ"

Χαλάνδρι 3/7/2013




Πηγή: Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.