2.7.13

Φασιστοειδή βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καλλιθέας

Τα ερπετά βγήκαν πάλι από την λάσπη τους και κρυμμένα στο σκοτάδι της νύχτας βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καλλιθέας.



Όπως καταγγέλλει η οργάνωση της Καλλιθέας με ανακοίνωσή της, πρόκειται για τη γνωστή φασιστική συμμορία των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) που πριν λίγες μέρες βανδάλισαν τα γραφεία του ΝΑΡ στα Εξάρχεια καθώς και χώρους άλλων αριστερών και αντιεξουσιαστικών οργανώσεων.

"Τέτοιες ενέργειες δεν θα μας τρομάξουν. Η απάντηση θα δοθεί - στους δρόμους, τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς - μέσα από μαζικούς και συλλογικούς αγώνες.  Αγώνες ενάντια στον φασισμό αλλά και στις μνημονιακές πολιτικές που τον εκτρέφουν. Αγώνες για Αλληλεγγύη, για Αντίσταση, για Ανατροπή" τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καλλιθέας.






Πηγή: left.gr

1 σχόλιο:

  1. χαχαχα.ποσο στοκοι παιζει να ειναι οι τυποι για να νομιζ0ουν οτι πρωτον ετσι πολεμουντο συστημα (αληθεια κανενα γραφειο της ν.δ. εχουν πειραξει ποτε?) και δευτερον νομιζουν οτι με το να βαφουν εναν τοιχο κανουν κατι δυσκολο και οτι πλητουν την αριστερα. χαχαχαχα οι τυποι ειναι εκτος πραγματικοτητας ...πιο πολυ γνωστους τους κανουν οι ανακοινωσεις του συριζα παρα η δραση τους και αυτοι αυτο θελουν να γινουν γνωστοι μεσω των καταγγελιων. αμα δε το αναφερεις καν μεγαλυτερο κακο τους κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.